FBI a preluat ancheta Caracal

Hits: 199

FBI a preluat ancheta Caracalcaracal FBI

În urmă cu două săptămâni, scriam că la întâlnirea lui Donald Trump cu Iohannis, prima întrebare pe care i-a adresat-o președintele american a fost:

“ Domnule Președinte, ce se întâmplă la Craiova?”

Iohannis a fost atât de surprins încât nu a avut replică, a bâiguit ceva, după care, întors în România, a făcut prima întâlnire de campanie la Craiova, pregătită pe picior, în fața a 1500 de activiști chemați repede pentru a-i servi drept public, pentru a-i arăta chipurile lui Donald Trump că la Craiova nu se întâmplă nimic.

Ba l-a mai și pus pe Gigel Știrbu, tipul ăla din Olt cu ochelari galbeni, să-i spună când l-a întâmpinat:

“Vedeți Domnule Președinte că In Oltenia nu sunt “Bande”?”

Tot atunci, într-o emisiune la Nașul TV am făcut un apel public la FBI să se implice în cazul de la Caracal, explicând, ca și craiovean, că președintele Trump are dreptate, făcând precizări inclusiv despre conținutul discuției, pentru că știu exact de ce i-a adresat acea întrebare lui Iohannis.

Nu pot decât să mă bucur că FBI se implică în Cazul Caracal, pentru că, o spun răspicat, nu e vorba doar despre recoltarea și stabilirea ADN din oasele de la Liziera Pădurii, ci de faptul că FBI a solicitat și a devenit, alături de DIICOT, partener cu acesta în derularea Anchetei de la Caracal.

Fiind o anchetă în curs, nu pot spune decât că FBI-ul știe la ora aceasta mult mai mult decât lasă să înțeleagă DIICOT, mai ales că această anchetă este în “continuare”. Mai țineți minte când Licu spunea de Ancheta care s-a extins în SUA?

Pot doar să vă spun că, în ceea ce privește Cazul Caracal, de-abia de acum începe, iar concluziile vor fi cutremurătoare.

Puteți susține AntiMafia.ro făcând o donație. Vă mulțumim!
  •  
  •  
  •  

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Plasticii sau Implanturile din politică

lun sept. 30 , 2019
Hits: 199Plasticii sau Implanturile din politică Bănuiesc că știți când se spune despre o femeie că este “plastică”, sau este “ de plastic”. Când și-a făcut multe, prea multe și prea evidente implaturi, are “plastic” în sâni, fese, buze, Șolduri, etc, etc. Nu prea înțeleg moda asta, sincer să fiu, probabil sunt mai conservator, dar când văd ( rar ce […]
antimafia.ro