Enăchescule, ești prea mic, pentru un război cu Tadici!

Hits: 527

Enăchescule, ești prea mic, pentru un război cu Tadici!

imagine – Vlad Enachescu

După înfrângerea de la Zalău, 24-25 cu gruparea de la Meseș, conducerea echipei feminine de handbal CSM București a luat foc, aproape la propriu, îndreptându-și tirul spre managerul zălăuan Gheorghe Tadici, care, în opinia bucureștenilor, ar fi principalul vinovat pentru acest rezultat surprinzător.

Și dacă o vreme, adică aproape două luni, noul coordonator al Departamentului de handbal, Vlad Enăchescu, n-a prea ieșit la rampă, s-a găsit s-o facă acum și să declanșeze un tir al declarațiilor belicoase, împotriva antrenorului Tadici.

Organigrama completa a CSM-ului

Iată cum arată organigrama completa a CSM-ului, la handbal feminin: Ionuț Bugan, organizator, Radu Mihai Suta, masseur, Aurelian Gurău, kineto, Florin Oancea, doctor, Ioana Patachi, Marketing & Comunicare, Andrei Luca, manager, Adrian Vasile, antrenor second, Tomas Ryde, antrenor principal!

Numai că a dat cu oiștea direct în gard, pentru că tot ce îndrugă un necunoscut ca Enăchescu poate fi demontat cu mare ușurință

Despre Gheorghe Tadici nu se poate spune că este toxic pentru handbal, palmaresul lui vorbește de la sine:

imagine – Gheorghe Tadici
  • trei titluri naționale și City Cup cu formația din Zalău,
  • un titlu national,
  • Cupa și Supercupa României,
  • Cupa Cupelor și Supercupa Europei, toate cu Oltchim Rm Vâlcea;
  • cu lotul national de senioare are o medalie de argint,
  • la Mondialul din Rusia, 2005,
  • loc 4, la Mondialul din Franța, în 2007.

Când Enăchescu va avea aceste rezultate, atunci ar putea să deschidă și gura, deocamdată el nu știe nici regulamentul de joc

Când spui că Tadici este o rușine că reprezintă handbalul românesc, atunci anulezi toate capacitățile de decizie ale edililor din Zalău, care îi dau gir lui Tadici, să conducă echipa de handbal, de mai bine de 30 de ani!

imagine – Constantin Roibu

Îl faci iresponsabil pe fostul director de la Oltchim, Roibu, că i-a dat echipa pe mână; îl desconsideri pe fostul președinte al Federației, Cristian Gațu, care l-a numit pe Tadici, de mai multe ori, la naționala de senioare. Iar dacă omul este de mulți ani în Consiliul de Administrație, înseamnă că lumea handbalului românesc este nebună, că-l votează mereu pe antrenorul pe care tu îl faci toxic.

Tu spui că n-are nici cel mai mic respect pentru propriile jucătoare, dar imaginile au vorbit de la sine. După victorie, toate elevele tehnicianului i-au sărit de gât, bucurându-se de succes. N-am văzut că s-antâmplat asta și-n tabăra cealaltă (nici n-avea cum…)!

Da, Tadici este un personaj mai slobod la gură, dar din mâna lui au ieșit multe handbaliste de valoare, care au ajuns chiar și în curtea clubului din Capitală (le știi care sunt?). Și mai pot să spun că Zalăul n-a avut niciodată întârzieri salariale, nici măcar o lună, nu trei-patru, cum se întâmplă frecvent la CSM București, iar ăsta este și meritul seriozității cu care Tadici conduce clubul.

Și dacă arbitrii au greșit, spune-le că fluierașii s-au cam încurcat în tonalități

Și dacă arbitrii au greșit, trimite mesaje celor de la Comisia Centrală de Arbitri și spune-le că în mai toate meciurile de la acest debut de campionat, și la masculin, și la feminin, fluierașii s-au cam încurcat în tonalități.

Nimănui nu-i este teamă de Tadici, iar cine arată cu degetul spre el, vrea doar să abată atenția de la propriile greșeli. L-am criticat de nenumărate ori pe tehnician, am scris chiar și în Adevărul despre Handbal, revista Federației, din perioada lui Gațu, am avut controverse, mi-a rupt revista și s-a supărat, dar nu m-am temut de el, niciodată!

Nimănui nu-i este teamă de Tadici

Nu sunt avocatul lui Tadici, iar ultima conversație am avut-o, cred, acum 4-5 ani, în Sala Rapid, când a venit să mă felicite, pentru atacurile îndreptate împotriva Federației, dar nu mi se pare corect ca un reporter, care a văzut un număr de 6-7, hai 8, meciuri de handbal la viața lui, să-l bălăcărească pe unul din cei mai valoroși antrenori din handbalul românesc – ar trebui ca Federația să reacționeze și să-l pună la punct pe acuzator, mai ales că vorbește în numele unui club.

Enăchescule, am multe să-ți mai spun, dar mă opresc, sunt convins că ai înțeles mesajul!

Enăchescu-le, caută vinovații în propria-ți ogradă, vezi ce se face la antrenamente, vezi câtă disciplină există, poți să te uiți din nou la meci și să vezi cine a jucat cu determinare și cine nu.

Iar faptul că ai un salariu de aproape 20.000 de lei pe lună, nu-ți dă dreptul să iei peste picior un technician cu venituri mai modeste, dar care a condus naționala României, în multe competiții internaționale!

P.S. Enăchescule, am multe să-ți mai spun, dar mă opresc, sunt convins că ai înțeles mesajul!

 

Puteți susține AntiMafia.ro făcând o donație. Vă mulțumim!
  •  
  •  
  •  

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Cumpănașu a luat un apartament de lux de la Protocolul de Stat

mar sept. 3 , 2019
Hits: 527Te-am prins, țeparule! Cumpănașu a luat un apartament de lux de la Protocolul de Stat, din care și-a inundat vecinii, fără a-i despăgubi   Votați-l pe Cumpănașu președinte! A fost dat în judecată de o avocată, fiindcă i-a inundat apartamentul. Mărturia femeii e uluitoare. ONG-istul impostor i-a dat țeapă, refuzând să achite contravaloarea daunelor produse: a promis, dar a […]