20.6 C
București
joi, iulie 25, 2024

Eminescu, Jurnalist, Poet, Prozator, Geniul Românesc! Azi îl Comemorăm și îl Pomenim prin Artă! În Exclusivitate, „Teatru de Kartier” și AntiMafia.Ro vă Prezintă „Un Ceai cu Eminescu” și „Luceafărul”

Urmăriți două recitaluri de excepție, interpretate de actorul și jurnalistul AntiMafia, Vali Bolat-Braniște.

Ce-ați zice voi dacă l-am lua pe Eminescu din anii lui de glorie și l-am aduce în 2021 pe 15 Iunie în sediul Redacției AntiMafia.Ro?! Luceafărul ar fi calm, ne-ar da câte un ceai, și ar începe să recite cu sens versuri haotice din toate poeziile care-i vin în minte. Câte un vers pentru fiecare gând fulgerat.

Eminescu actorul, iar invitații la ceai vor fi toți cei care vor să vadă un puzzle poetic cum nu s-a mai făcut până acum.

Actorul Valentin Braniște-Bolat , de la TeatrulBacovia” din Bacău, recită poemul „Luceafarul” de Mihai Eminescu, într-o formă originală de interpretare.

Actorul Valentin Bolat-Braniște: Multi elevi de liceu sunt obositi de ,,cadavrul din debara”. Am incercat ani la rand ca sa gasesc o formula de a resuscita pe Eminescul cel abuzat de Cântarea României si festivitatile cu fonduri frumusele unde vin doctori docenti si tineri care se uita pe telefon ca sa treaca mai repede tortura si sa ajunga la fursec. Stilul meu de abordare se adresează acelor care au incetat sa mai creada in Luceafăr pentru ca viata lor nu are nevoie de iluminare.

de/cu Valentin Bolat-Braniște actor, jurnalist AntiMafia.Ro

Articole similare

Ultimele aparitii