ELIMINIAȚI PENSIILE SPECIALE!

Hits: 242

„În privinţa pensiilor speciale, am fost acela care le-a eliminat şi am mers pe principiul contributivităţii. Sunt convins că mai devreme sau mai târziu tot acolo se va ajunge, pentru că sistemul de pensii viitor nu îşi va putea permite să plătească pensiile speciale la nivelele la care sunt şi care se preconizează a creşte în continuare. 

Poate acum se înţeleg mai bine greutăţile pe care le-am avut în acele momente de criză. (…) Eu voi susţine în continuare acest punct de vedere, consider că peste un anumit plafon ar trebui să fie interzis cumulul pensiei cu salariul. Nu ştiu cum va reglementa actualul Guvern, dar consider că este o măsură de bun simţ.” Si noi credem la fel!

Emil Boc, primarul celui mai modern oraș din Romania. Va demara lucrarile la prima strada ,,smart” din Romania. Vor fi amenajate bănci cu încărcare electrică pentru telefoanele mobile, vor fi montaţi stâlpi de iluminat cu tehnologie LED de ultimă generaţie care au încorporate sisteme pentru WI-FI pentru internet în spaţiu public, dar şi dotări precum staţii de încărcare electrice pentru maşini, biciclete sau trotinete.

Puteți susține AntiMafia.ro făcând o donație. Vă mulțumim!
  •  
  •  
  •  

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

ZIUA (IN)JUSTITIEI

Dum iul. 7 , 2019
Hits: 242 Astazi este Ziua Justitiei. Vai de mama ei de justitie! De 30 de ani calarita. Cu complicitatea multora din sistem, evident. Magistrati cu trecut sinistru au batut palma cu noii stapani de dupa Revolutie. Au participat la crearea unui binom infractional care a facut ,,justitie” dupa cum a vrut. Justitia din Romania, rupta in doua acum – intre […]