Efectul Lewinski – UE Monica Lewinski a Europei.

Hits: 156

Efectul Lewinski – sau cum a devenit UE Monica Lewinski a Europei.
Mai țineți minte cazul Monica Lewinski?

Uniunea Europeană, antimafia.ro
In foto: Uniunea Europeană.

Adevărații adversari ai României în momentul de față

Acela cu Bill Clinton, cu rochița pătată/nepătată de spermă, cu trabucul, cu culoarul și colțul întunecat din Biroul Oval? A fost cel mai dezbătut caz la nivel mondial, ce războaie, pace, rachete, ci dacă a “făcut-o” sau nu Bill Clinton. Toată omenirea era cu sufletul la gură să afle amănunte, picanterii, ziarele, revistele mari de politică, toate posturile TV, nu discutau decât despre sex oral în Biroul Oval, cele mai tari institute se ocupau de testele ADN din pata de pe rochiță, ce mai, Nebunie totală.

Nu știm adevărul, doar că domnul Clinton a explodat în sondaje și așa a câștigat el alegerile

Și mai puțină lume știe că în urma acelui scandal Bill Clinton a explodat în sondaje, a ajuns de la cea mai mare scădere din istorie a unui președinte, de la 15% la peste 50%, cea mai spectaculoasă creștere.

Personal, am convingerea că acest caz a fost imaginat și regizat de echipa de campanie condusă de Dick Morris, un celebru consultant politic, pentru că Bill Clinton era perceput ca un pămpălău condus de nevastă, vestita Hilary, care în tinerețe îi vindea inclusiv chiloții la second, pentru a mai face rost de ceva bani, iar Morris trebuia să-i inventeze o aură de “macho man”, de bărbat viril care nu poate rezista în fața unei stagiare. Nu știm adevărul, doar că domnul Clinton a explodat în sondaje și așa a câștigat el alegerile.

În timp ce o respingeau pe Rovana, șmecherii de Bruxelles numeau la justiție un Belgian suspectat de fapte grave de corupție

După respingerea mizerabilă a Rovanei Plumb, este evident că ăstora din Parlamentul European, pe mână cu Iohannis, li s-a pus pata pe România și fac ce vor mușchii lor. În timp ce o respingeau pe Rovana, șmecherii de Bruxelles numeau la justiție un Belgian suspectat de fapte grave de corupție, iar împotriva Rovanei nu aveau nimic, decât vagi supoziții. Făcătura se vede din avion, cu ochiul liber, mai ales că la pachet i-au tras-o și Ungariei.

Efectul scontat de bazbuduci a fost acela de a-l ajuta pe Iohannis și PNL-ul, doar că în România toată lumea s-a prins că este o mizerie chiar împotriva României, iar oamenii încep să realizeze că UE acționează contrar intereselor României și nu în sprijinul ei, doar pentru a scoate PSD-ul de la guvernare.

Ori, aici se înșeală

Personal, nu cred că vor reuși să doboare guvernul, pentru că ar urma o catastrofă pentru România, doar și prin faptul că țara nu ar fi guvernată timp de cel puțin un an de zile, iar parlamentarii, oricât ar fi de ticăloși unii dintre ei, nu riscă intrarea în niște anticipate în care nu știu dacă se vor mai regăsi în viitorul Parlament. Despre moțiune însă o să vorbesc separat.

Acum mă întreb însă câtă ură și câtă prostie au cei din UE și din Opoziție de vor să arunce România în haos doar pentru a pune mâna pe resurse și pentru a ocupa definitiv România?

Atâta câtă se vede, pentru că la fel au procedat și în cazul lui Dragnea, de care s-au speriat ca dracu de tămâie doar pentru că ținea cu Românii și România.

Este cunoscută poziția mea publică față de Viorica Dăncilă, pe motiv că a greșit fundamental dezicându-se de Dragnea și de Programul de Guvernare. Un program novator, de esență liberală autentică, în esență programul antiglobalist al lui Paul Krugman, liberal conservator, adversar al globalismului suprastatal, bazat pe conceptul consum/dezvoltare/consum, opus programelor de austeritate marca

sau Neomarxismului promovat de Macron.

Dacă pică însă Guvernul, România va deveni practic o filială a unei Multinaționale numită UE

Acum UE nu mai rezistă și-și dă arama pe fața hâdă, însă efectul este opus celui scontat, este efectul pe care-l voi denumi “efectul Lewinski”, adică reușește să ne coalizeze, pe cei care până ieri o criticam pe Dăncilă, de partea ei și a Guvernului, având in vedere mizeria care este proliferată la adresa ei și a României.

Iar dacă la asta adăugăm nebunia lui Iohannis de a nu respecta deciziile CCR și de a lovi în Guvern doar pentru a slăbi PSD/ul, tabloul este complet:

Adevărații adversari ai României în momentul de față sunt cei din opoziție în frunte cu Iohannis, care vor să arunce România în haos, motiv pentru care Guvernul Dăncilă trebuie să reziste.

Va reuși?
Eu cred că da

Puteți susține AntiMafia.ro făcând o donație. Vă mulțumim!
  •  
  •  
  •  

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Handbalul începe cu litera ”h”, de la hărțuire sexuală!

vin oct. 4 , 2019
Hits: 156Handbalul începe cu litera ”h”, de la hărțuire sexuală! În aceste zile, handbalul românesc este măcinat de un nou scandal sexual, de data aceasta la un club din Ploiești. Din nefericire, astfel de întâmplări nefirești se petrec cu o anumită ciclicitate în handbalul românesc, obligându-i pe părinții de fetițe, care intră în contact cu astfel de zvonuri, să se […]
hartuire-antimafia.ro