26.6 C
București
sâmbătă, mai 25, 2024

Eckstein–Kovacs Peter, odrasla de bolsevic si turnator la Securitate ?

 Biroul Senatorului Valer Marian

Grupul parlamentar: PSD

Circumscripţia electorală: Satu Mare

  Satu Mare Piaţa 25 Octombrie nr. 1 et. 8 cam. 9

  Telefon /fax: 0261 710088

 

Domnului ex-senator UDMR şi ex-consilier al preşedintelui Băsescu, Eckstein –Kovacs Peter

 

Având în vedere că prin râsul manifest din emisiunea în care ne-am intersectat marţi, 24.01.2012, pe calea undelor, la postul de televiziune Transilvania Live din Cluj Napoca, pe tema declaraţiei mele de presă intitulate „Stârpirea generalului Bur(u)ian, şeful Poliţiei politice a preşedintelui Traian Băsescu”, aţi dovedit că sunteţi nu numai fudul, vă adresez următoarele întrebări, prin consilierul meu de presă, jurnalistul Eduard Ovidiu Ohanesian:

1. Dacă vă consideraţi o odraslă bolşevică având în vedere că părinţii dumneavoastră şi-au făcut studiile universitare în Uniunea Sovietică şi au îndoctrinat zeci de promoţii de studenţi ai Universităţii Babeş – Bolyai din Cluj-Napoca, tatăl (dl. Eckstein) în calitate de profesor de marxism-leninism, iar mama (dna. Kovacs) în calitate de profesoară de economie socialistă?

2. Dacă în anii tinereţii eraţi vizitat la domiciliul părintesc de un tânăr ofiţer de Securitate, Fekete Petru (care şi-a schimbat ulterior numele în Negreanu şi a devenit înainte de 1989 şeful Serviciului de contraspionaj în cadrul Securităţii Satu Mare, specializat pe iredentismul maghiar, iar după 1989 a fost mai mulţi ani şeful SRI Satu Mare)? Dacă acest ofiţer, care a fost în relaţii de prietenie cu sora dvs. şi vi se adresa cu diminutivul „Pety”, v-a racolat ca informator şi ce informaţii i-aţi furnizat?

3. Cine râde la urmă, Pety-úr?

4. Vă mai credeţi un Einstein, dle. Eckstein?

 

Satu Mare,                                               Senator

25.01.2012                                           Valer Marian

Articole similare

Ultimele aparitii