Dormi liniștit… Votul tău nu contează!

Hits: 122

De la grotesc la circ.

Dormi liniștit…Votul tău nu contează!

Teoretic nu este campanie electorală. Practic însă toți candidații care își afișează rictusul din panouri imense sau mai micuțe sunt tocmai buni de pușcărie: Direct și fără întrebări.

Pe de o parte, politicienii, în ipocrizia lor au decis că în campanie nu se pun panouri și bannere. O asemenea idioțenie gândită de strategul condamnat de o turnătorie a unui coleg de partid, adică Mihai Voicu și alte minți crețe, doar în România se poate întâmpla.

Adică atunci când nu e campanie se umple țara de panouri imense, din care se holbează câte una sau câte unul la tine, spunându-ți nimic, iar când începe oficial campania, se dau jos. O asemenea porcărie sinistră arată cât de jos au coborât politicienii, care și-au tras o lege pe care nu numai să o calcă în picioare, dar și fură la greu.

Pentru că puțini dintre dumneavoastră știți că o imensitate din aia ca a lui Iohannis ajunge la multe sute, chiar spre mia de euro și mai bine. Și sunt mii de panouri în toată țara, bannere, panouri mici, medii, mijlocii și în toate felurile. Doar pentru Iohannis s-au cheltuit mult peste zece(10) milioane de euro.

Iohannis ar trebui să justifice de unde dracu a furat peste zece milioane de euro

Nefiind campanie, Iohannis ar trebui să justifice de unde dracu a furat peste zece milioane de euro să bage în campania care nu e. O să-mi spuneți că nu el, ci PNL-ul, ca să-i pună moaca care ne spune că e normal să furi milioane dacă te numești Iohannis.

Păi nu e așa, pentru că pentru o astfel de chestie ar trebui să existe facturi, dacă nu, e evaziune și tot furt este. Dar nefiind campanie și Iohannis nefiind candidat validat de BEC, promovarea imaginii lui în afara campaniei trebuie să o justifice chiar el, mai ales că e președintele în funcție

PNL-iștii dacă au furat pentru Iohannis sunt buni de pușcărie, dar și Iohannis, că e moaca lui

Cum lupta anticorupție s-a încheiat odată cu dispariția peste noapte a Statului Paralel, Iohannis poate să fure cu milioanele, că nu mai e corupție, e campanie în afara legii cu bani ce nu pot fi justificați. O să-mi spuneți că sunt bani de la partid: nici asta nu e voie, pentru că pe trezorierul PSD, deputatul Drăghici, fix de-aia vrea să-l arunce Helvigh în pușcărie, că cică ar fi cheltuit banii de la partid pe nu știu ce. Una peste alta, vă spun că am pus mii de astfel de panouri și materiale și știu bine costurile. Exact cum scrisăi, mult peste 10 milioane doar la Iohannis.

Dăncilă a venit “pe coadă” și ne spune și ea că e muncitoare(?!)

Alte milioane de euro. Nu se putea lăsa mai prejos Barna, de care m-am speriat pe la Pitești vorbind de fericire într-o țară în care copiii sunt răpiți și arși în butoaie pe care sare țonțoroiul un anume Cumpănașu, doar-doar l-o vota și pe el cineva. Eu cred că Cumpănașu își va trage panouri cu poza Alexandrei, când încă nu auzise de existența ei, pentru că după ce a ucis-o Dincă a descoperit că-i e unchi.

Panourile astea cu Barna sunt ca într-un film de groază

Până ieri era cu M…a-n gură iar acum l-a lovit fericirea. Se poate. Ba și pe Toader l-am văzut hlizindu-se la mine dintr-un panou, el nu știu ce zicea, că e o gălăgie prea mare pe care o face Neamțu care oscilează între legionarism și neomarxism.

Una peste alta, toți ăștia cu panourile cât un bloc de patru etaje sunt tocmai buni de pușcărie. Dar nu-i va întreba nici dracu de nimic, pentru că la ei furtul e acoperit de mafie, în principiu cea de-afară, dar și de serviciile secrete.

Nenorocirea însă este că nu ai, la propriu pe cine să votezi

Eu v-am spus că atunci când politica ajunge pe mâna securiștilor, se alege praful. O astfel de campanie care nu e campanie dar se fură ca-n codru, nu mi-a fost dat să văd până acum, cu toate că încercări timide au mai fost.
Nenorocirea însă este că nu ai, la propriu pe cine să votezi. Uite-așa, de-al dracu, să te duci la vot. Dar nu ai de ce, pentru că chiar dacă sunt câțiva candidați, ei sunt ai lui Helvigh și Coldea.

Nu, Hotărât lucru: Securiștii sunt proști; o asemenea hoție pe față de zeci de milioane de euro făcută de unii care l-au băgat pe Dragnea în Pușcărie că două doamne au primit salar de vreo cinci mii de euro, bani achitați de Bombonica, nu am văzut niciodată.

V-am spus eu că toată viața înveți? Pe-asta n-o văzusem până acum

De departe asistăm la cea mai mare hoție care se desfășoară sub ochii noștri, iar pe de altă parte Hoții strigă “Hoții”. Mult tupeu trebuie să ai ca să faci asta, dar tupeul e primul și singurul lucru pe care-l au candidații, în rest nimic.

Cum era aia: Tu cu cine votezi?
Oricum nu contează, au aranjat ei, și între ei, să “câștige” Iohannis.

P.S. Se pare că nu am fost foarte clar:

Acest afișaj în sine este un act grav de CORUPȚIE, motiv pentru care ar trebui întocmite dosare penale tuturor celor care au afișe. Acești bani sunt la negru, nefiscalizați și nu se decontează ca și cheltuieli de campanie. Când vine campania, în care cheltuielile trebuiesc justificate, adică pe 10 Octombrie, se dau jos, astfel banii sunt spălați, obligațiile făcute și Hoții neprinși.

Puteți susține AntiMafia.ro făcând o donație. Vă mulțumim!
  •  
  •  
  •  

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Handbalul românesc a ajuns o mahala, cu șmenuri la colt de stradă și jândari încercați din greu…

lun sept. 16 , 2019
Hits: 122Handbalul românesc a ajuns o mahala, cu șmenuri la colt de stradă și jândari încercați din greu… Este o criză morală fără precedent, în handbalul românesc, și puțin a lipsit ca în runda a 4-a, a Ligii Florilor, să nu avem și primele victime, la propriu, în această mahala a sportului. Am început cu suspendări de arbitri, de câte […]
AntiMafia.ro - sport