20.6 C
București
joi, iulie 25, 2024

„Dinu Păturică” – Pavel Popescu, Joacă Murdar! După ce s-a târâit ca un șarpe pe cracul lui Ludovic Orban, acum Trădează, Mușcă, Neagă și Latră Turbat!

Rămânem la „Perverșii Ariviști din P.N.L.„, care odată cu apropierea alegerilor din toamna anului 2021 pentru șefia P.N.L.-Național, își arată adevărata față, de pupinturiști, cu fețe hidoase, de mici Iude, trădători ipocriți, mici șantajiști, acești Noi Șoimi ai PatrieiAriviștii Liberali (idee pentru denumirea unui nou partid). Omuleții noi, care dintr-o nefericită și nereprezentativă întâmplare de prosteală electorală conduc acum dezastruos destinele României, sunt în atenția publică!

Romanul este alcătuit din 32 capitole, primul capitol fiind intitulat „Dinu Păturică”. Într-o dimineață, la curtea postelnicului, în octombrie 1814 „sosește un june de 22 ani cu fața oacheșă, ochi negri plini de viclenie, un nas drept și cam ridicat în sus, ce-i indica ambiția și mândria grosolană”. Acest june se numește Dinu Păturică și ajunge ciubucciu la curtea bogatului fanariot, Andronache Tuzluc, care sosise în țară împreună cu domniile fanariote. Prin necinste și lingușiri ajunge mare postelnic la curtea domnitorului Ioan Gheorghe Caragea. Singura nemulțumire a boierului fanariot era aceea că boierii pământeni nu-i dădeau atenție și de aceea hotărăște să o ceară de soție pe fiica boierului C, român de națiune. Boierul refuză cu demnitate și înfruntă mânia domnitorului care intervine pentru protejatul său. Cu această ocazie autorul prezintă curtea domnească cu obiceiurile și atmosfera timpului.Prin Voi Înșivă

Azi, vorbim despre Pavel Popescu, șef de organizație P.N.L. sector 4, deputat, lider care folosește un stil de abordare bolșevic cu proprii membri ai organizației de partid, și asta pentru că acești liberali au simpatii pro-Orban. Miza acestor apucături nedemocrate este atragerea de votanți pro-Cîțu pentru înscăunarea în toamnă a acestuia. După episodul cu arivistul bahluian Cristian Băcanu de la P.N.L. sector 5, care este acuzat de colegul Horia Alexandru Crișan de acțiuni de intimidare și șantaj, Pavel Popescu are aceleași apucături, cu asemănări comportamentale ale personajului „CiocoistDinu Păturică, din romanul „Ciocoii vechi și noi” – de Nicolae Filimon.

Unii oameni împrumută orice gest și comportament pentru a ajunge în vârful Piramidei. De data aceasta o latură imaginară din piramida întoarsă a deputatului populist neoliberal Pavel Popescu-„Peluza 5 TimișCitiți și Nu Uitați să Măsurați Voi! Triunghiul, Echerul și Compasul sunt la Alegători!

Bianca Medruț, tânăra liberală membră în organizția P.N.L. a sectorului 4

Fără prea multe intervenții în amănunte, redăm mai jos postarea unei membre P.N.L. Sector 4.

Triunghiul, Echerul și Compasul sunt la Alegători!

Citiți și Nu Uitați să Măsurați Voi!

9 iunie la 17:28  · Anul 2021 este presărat cu provocări din ce în ce mai mari. Acum 2 ani am luat decizia de a mă implica în viața politică și am ales Partidul Național Liberal. Mare mi-a fost bucuria să văd că la conducerea filialei în care mă aflu, la sectorul 4, sunt mulți tineri. Am participat la 3 campanii electorale alături de ei, una mai intensă ca cealaltă. Inițial am ales să împărtășesc această experiență cu colegii mei tineri, iar acum cu voi, colegi și prieteni liberali din întreaga țară. După cum toată lumea știe, în data de 30 mai, a început competiția internă pentru conducerea națională a PNL. Cea mai bună metoda de a arăta în ce echipă mă situez a fost sa-mi pun o ramă la fotografia de profil de pe Facebook. Mi-am susținut toți colegii care și-au dorit sa candideze sau sa aibă susținere în biroul politic pentru funcțiile publice. Însă, în accepțiunea președintelui PNL Sector 4, domnul Pavel Popescu, am ales tabăra greșită sau pierzătoare, cum îi place să o numească. Presiunile în cadrul organizației sunt cauzate de faptul că președintele susține alt candidat, în persoana domnului Florin Cîțu, iar restul oamenilor din conducerea filialei Sector 4 îl susțin pe actualul președinte PNL, domnul Ludovic Orban.

Deși marea bătălie se da între oameni cu experiența și vechime, presiunile au ajuns până la cei mai tineri dintre noi. După ședința TNL Sector 4, din data de 8 iunie a.c., am fost invitată în biroul domnului președinte, Pavel Popescu, să discutăm. Dânsul mi-a adus în vedere faptul că trebuie să îmi asum o poziție, iar consecințele vor fi pe măsura alegerii mele. Eu luasem oricum decizia de a mă situa în echipa care îl susține pe actualul președinte al PNL, domnul Ludovic Orban. Motive sunt multe și întemeiate, n-am să le expun în această postare, însă ce m-a convins pe mine este faptul că omul și președintele Ludovic Orban este un foarte bun strateg, negociator și susține dezvoltarea tinerilor. În prezent lucrez într-o companie de stat. Acest loc de muncă l-am obținut pe merit. Am tratat totul cu respect, seriozitate și așa voi proceda în continuare. Aseară am fost anunțată, de către domnul președinte Pavel Popescu de faptul că: „Lucrurile se vor schimba în cadrul companiei și vei avea nevoie de mine.” „Dacă vei vota împotriva mea, nu vei avea niciun viitor politic sau mai bine stai acasă.” Acestea sunt doar câteva dintre replicile pe care mi le-a adresat domnul președinte, actualmente deputat. Nu am de ce să mint, mi-am făcut curaj să expun public ceea ce trăiesc din 30 mai până-n prezent. M-am alăturat colegilor care și-au expus public povestea în cadrul căreia au împărtășit prin ceea ce trec datorită faptului că-l susțin pe domnul Ludovic Orban, nu pe celălalt candidat. Eu sunt foarte dezamăgită de postura în care am fost pusă. Cert e că nu pot avea încredere în oamenii care sunt în stare să manipuleze și să șantajeze doar pentru a primi susținere. Pe aceasta cale, vreau sa îmi arăt încă o data susținerea pentru omul în care cred, iar acesta e Ludovic Orban. Cum ar spune el însuși „Să înceapă festivalul democrației”. Postare politică a Biancăi Medruț pe pagina personală de facebook.

un articol semnat de Paul Iurea, jurnalist AntiMafia.Ro

Articole similare

Ultimele aparitii