Despre ziua de azi și zilele ce vor urma

Hits: 160

Despre ziua de azi și zilele ce vor urma

Daniel Dragomir-antimafia.ro
Daniel Dragomir

Preiau textul dlui Daniel Dragomir, cu titlul de mai sus.

Subscriu… și adaug:

Guvernul Dăncilă era gata să îi predea lui Rudy Giuliani probele privind gravele acte de corupție comise în România de oamenii lui Joe Biden, Victoria Nuland, Mark Gitenstein și alții, despre care a oferit informații complete în Costa Rica, eminența blondă a regimului Băsescu, Elena Udrea. De aceea statul paralel român a primit misiune urgentă de la statul subteran american ca, în pofida ordinelor anterioare, să lichideze imediat guvernarea pesedistă.

Din păcate, chiar și unii membri ai echipei Trump au mușcat din nada dezinformării și au pus umărul la această manevră. Nimeni nu este vaccinat împotriva prostiei.

De aceea, căderea Guvernului Dăncilă este (și) o înfrângere (să sperăm doar de etapă) a administrației Trump, respectiv o victorie a statului subteran american.

Lecții de învățat:

Klaus Iohannis s-a mândrit cu blocarea amnistiei și grațierii. Fals! Proiectele de lege ale amnistiei și grațierii au căzut din cauza votului PSD, la ordinul Vioricăi Dăncilă.

Klaus Iohannis s-a mândrit cu blocarea modificării codului penal și al procedurii penale, admițând că sesizările repetate ale CCR au avut caracter șicanatoriu, dilatoriu și abuziv. Fals! Codurile nu au fost adoptate după primirea obiecțiunilor CCR întrucât procedura nu a fost finalizată de parlamentarii PSD, la ordinul lui Liviu Dragnea.

Klaus Iohannis s-a mândrit cu doborârea guvernului “ciumei roșii”. Fals! Guvernul a fost doborât (și asta cu o marjă infimă) de trădătorii din PSD. Aceștia nu au trădat doar partidul care i-a scos din întunericul submediocrității și i-a făcut demnitari ai statului român (cam tot așa cum împaratul nebun Caligula și-a făcut calul senator), ci mai ales poporul român.

Concluzia: suma cedărilor permanente este un eșec total.

Timp de cinci ani Klaus Iohannis și partidele lui nu au făcut un singur pas înapoi, chiar dacă astfel au făcut praf Constituția.

În tot acest timp PSD a făcut numai pași înapoi, începând cu dezertările lui Ponta și terminând cu lașitățile și tranzacționismul urmașilor săi. Opoziția nu a avut decât să ocupe terenul părăsit de guvern.

Lupta nu s-a terminat însă.Adrian_Severin-antimafia.ro

Dacă lecțiile istoriei vor fi învățate (inclusiv aceea că păcile și armistițiile se negociază cu adversarii iar nu cu trădătorii) soarele victoriei va răsări dinnou și pe ulița învinșilor de azi, care printre atâtea manevre mioape au uitat tocmai de popor – singurul lor stăpân legitim și arma lor principală .

Pierzi, câștigi, luptător te numești. Câștigi, pierzi, mergi mai departe. O singură victorie contează: ultima. Cine învinge la urmă… râde mai bine.

Puteți susține AntiMafia.ro făcând o donație. Vă mulțumim!
  •  
  •  
  •  

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Ghid ONT, agent sau cârtiță prin haștagurile opoziției ?

mar oct. 15 , 2019
Hits: 160Ghid ONT, agent sau cârtiță prin haștagurile opoziției ? Nu se răci bine cadavrul administraţiei Dăncilă, că au şi ieşit la vedere, colcăind, viermii unsuroşi plantaţi de serviciile secrete printre “Salvatorii României”. Deconspirarea legăturilor Roxanei Wring, fost preşedinte al USR Bucureşti, cu Securitatea comunistă, ne arată capacitatea şi rapacitatea spionajului care, după trei decenii de democraţie, a reuşit să […]
Roxana Wring-antimafia.ro