despre noi

Hits: 65

despre noi

AntiMafia.ro își propune să aducă în atenția opiniei publice materiale de presă inedite, în special investigații, anchete și reportaje.

Astfel, cu fiecare articol postat, platforma noastră de jurnalism va dezvălui publicului larg nelegiuirile la care se dedau grupurile de crimă organizată și rețelele de interese subterane care acționează pe teritoriul României și în alte zone ale globului.

Nu dorim să dăm verdicte pentru că acesta este rolul instanțelor de judecată, AntiMafia.ro prezentâdu-vă faptele și personajele așa cum sunt.

Vom analiza și vă vom prezenta rădăcinile răului care leagă trecutul, prezentul şi chiar viitorul, ca dovadă că în ciuda eforturilor noastre de a învăţa din greşeli, istoria se repetă.

Pas cu pas, articol cu articol, publicația noastră va dezvălui conexiunile ascunse dintre organizații criminale, politicieni și afaceriști, prezentându-le sec, direct, cu documente, fotografii, înregistrări, biografii și mărturii.

Jurnaliștii și colaboratorii AntiMafia.ro vor căuta să vă aducă în atenție prin dosare, opinii și editoriale, câte puţin din fiecare adevăr, astfel încât să puteți reconstrui singuri marele puzzle al zilelor noastre.

Trăim vremuri interesante în care redacţiile ziarelor și televiziunilor devin tot mai obediente sau sunt închise, iar jurnaliştii incomozi sunt marginalizați.

Conștienți că tehnologiile avansate pot șterge cu ușurință până și arhivele Internetului, ne dorim ca informațiile expuse aici să rămână în memoria dumneavoastră, CITITORII.

îți mulțumesc că ai citit articolul meu!
  •  
  •  
  •  
  • Hits: 364Constantin Căliman (Dinamo Bitcoin)–“Baronul de Munchausen”, după trei ani de păcăleli consecutive, a fost scos din campionat! Nu, încă nu s-a dat startul unei noi ediții a Diviziei A, feminin (pe 7 septembrie este prima etapă), dar Dinamo Bitcoin a și primit o sancțiune gravă, pe merit, aș putea spune. Echipa lui Constantin Căliman nemaiavând dreptul de a transfera și […]

  • Hits: 28Până și dușmanii României sunt jenați de cretinismul și mitocănia guvernului nostru actual   Se pare ca pe zi ce trece realizam ca cea mai mare parte din functiile statului Roman, de la premier pana la slujbe fara calificare, sunt ocupate de incompetenti pusi in functii cu orice motive, mai putin cele bazate pe MERIT. Cu cat este mai […]

  • Hits: 401Unde sunt banii CSM-ului? Gabriela Szabo i-a azvârlit pe fereastră Luni s-a mai consumat o întîlnire între directoarea Clubului Sportiv Municipal București, Gabriela Szabo, și toți șefii departamentelor de sport. A fost mult dramatism, lacrimi și îmbrățișări colegiale, interpretate de Szabo, care a vrut să dea de înțeles că ea este cu masele, cu cei oropsiți, dar alții îi […]

  • Hits: 1142Gabriela Szabo, ce vezi când te uiți în oglindă? Miercuri, 14 august, ora 10:00 – mare ședință și mult așteptată, convocată de către directoarea Clubului Sportiv al Capitalei, Gabriela Szabo, care a ținut să facă comunicări importante, tuturor coordonatorilor compartimentelor sportive ale clubului. O întâlnire așteptată de luni de zile, în speranța că se va ieși, odată și-odată, din […]

  • Hits: 36breaking news – PREMIERUL ROMÂNIEI <A FOST FEMEIE>!!! Trebuie sa ai ceva sange in instalatie si mult curaj politic, pentru a iesi in fata poporului “sa recunosti” ca “ai fost femeie”. Declaratia vine cu putina intarziere, la ceva vreme de la manifestatiile si referendumul pentru familie. Suntem un popor ales Ne-a invatat la scoala ca poporul roman se trage […]