De ce au plans handbalistele Rapidului?

Hits: 536

De ce au plans handbalistele Rapidului?

După meciul de poveste, dintre echipa giuleșteană și Gloria Buzău, au început să apară și reacțiile. Fără-ndoială, prestația cuplului de arbitri Murariu/Tabacariu a fost în centrul discuției, ajungându-se la concluzia că au fost greșeli multe, împotriva Rapidului. Dar, culmea, reacții vehemente au venit și din partea fanilor buzoieni, care au reclamat și ei multe faze litigioase, judecate prost de către cei doi fluierași:

”Vreau sa va spun ca nu e corect sa facem un caz din jocul Rapid cu Gloria Buzău, legat de arbitraj. As dori sa vedeti prima dată jocul apoi sa va spuneti parerea, asa ca va povestește unul altul nu e corect. Asta e parerea mea și as vrea sa tineti cont de ea. Nu e chiar cum se plânge lumea de acolo, am fost si noi destul de defavorizați în momente importante.

Eu cred ca este putin mai mult subiectivism, mai ales că în repriză a doua am fost net superiori. Nu vreau sa se creeze o imagine proasta in jurul acestor fetelor din Buzău, care își doresc să realizeze ceva, cred ca ar trebui să ne uităm fiecare la greșelile proprii, apoi să analizăm evoluția arbitrilor x sau y. Chiar la fiecare meci sa fie furați cei de la Rapid, nu prea cred. Giuleștiul are echipa buna, credeti-ma, dar poate le mai trebuie timp să se omogenizeze. În plus, nu știu ce s-a întâmplat la pauză, dar am văzut jucătoare ieșind plângând din vestiar ”, ne spunea buzoianul.

Determinare, pe spiritul vișiniu

Așadar, la Rapid este o presiune mult prea mare pe jucătoare și am mai aflat că Bogdan Vasiliu, managerul echipei, intră in vestiarul fetelor și se dezlănțuie verbal.

Înțelegem că se fac eforturi pentru menținerea echipei în Liga Florilor, că s-a muncit intens pentru promovare, iar dacă rezultatele întârzie să apară, înseamnă că și staff-ul tehnic are fisuri, pe undeva: în Giulești s-a mizat întotdeauna pe unitatea de grup, pe determinare, pe spiritul vișiniu, ce domină toată Zona Podului Grand, pe cântecele de o simplitate dezarmantă ale galeriei. Mi se pare că în vestiarul antrenorului Licu nu există toate acestea.

Eu zic să mai așteptăm…

Puteți susține AntiMafia.ro făcând o donație. Vă mulțumim!
  •  
  •  
  •  

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Alegerile de anul acesta sunt militarizate - Pinocheții de România

mar sept. 17 , 2019
Hits: 536Pinocheții de România. Dreapta, Stânga și Stânga’mprejur! Alegerile de anul acesta sunt militarizate. Adică sunt între militari care au scos la înaintare niște civili care și ei fac pe militarii. De exemplu, Mircea Diaconu este susținut de SIE, adică de Ponta/Predoiu fost șef SIE. Meleșcanu, alt înalt ofițer SIE ( este demult general) este racolat de echipa SIE de […]