”De ce a schimbat dom’le arbitrii, ce, unii e mai proști ca alții”?

Hits: 327

”De ce a schimbat dom’le arbitrii, ce, unii e mai proști ca alții”?Cupa-României-antimafia.ro

Acesta este mesajul de la care am pornit mica mea investigație. Și chiar dacă supărarea omului nu respect toate regulile gramaticale, i-am înțeles supărarea și i-am răspuns că toate deciziile ce se iau în Floreasca se aplică cu strictețe, indiferent dacă sunt corecte sau nu.

CSU Târgoviște și CSM Sighișoara

Și vă rog să vă aduceți aminte că, acum câteva zile, am vorbit despre șaisprezecimile Cupei României la masculin, mai precis de meciul dintre dintre CSU Târgoviște și CSM Sighișoara. Acum știu povestea toată, ba chiar și numele oficialului care s-a jucat cu delegarea la această partidă, dintr-un motiv de toată jena.

Așadar, după ședința de luni, a Comisiei Centrale de Arbitri (CCA), în care s-au făcut programările cuplurilor de judecători, pentru partidele din această săptămână, fie din campionatele interne, de seniori și juniori, fie și din etapa de Cupa României a băieților, competiție ce a ajuns în faza șaisprezecimilor, pe site-ul Federației s-au scris perechile de judecători, așa cum au fost ele stabilite.

Statutul FRH

Conform Art.52, litera c, din Statutul FRH, Secretarul general, care răspunde de activitatea  tuturor comisiilor federale, a văzut această listă și a avizat favorabil deciziile luate de CCA. În aceeași zi, la doar câteva ore distanță, Secretarul General s-a răzgândit și a schimbat perechea de arbitri, aducând grave prejudicii morale, atât cuplului de arbitri schimbat, cât și Comisiei Centrale de Arbitri și Federației, în ansamblul ei.

Se spune că Secretarul General și-a dat seama că prima pereche de fluierași era doar de nivel Național, pe când cel de-al doilea este din Lotul Divizionar. Numai că și meciul face parte din intâlnirile fără niciun risc, mai ales că se întâlnesc două formații din Liga secundă, cu linii de clasament de toată jena, cel puțin cea a grupării din Dâmbovița:

  • CSU Târgoviște, Seria A, 4 meciuri, 4 înfrângeri, 0 puncte, 79 de goluri marcate, 205 goluri primite, golaveraj de – 126!
  • CSM Sighișoara, Seria C, 4 meciuri jucate, 1 victorie, 3 înfrângeri, 3 puncte, 116 goluri marcate, 119 goluri primite, golaveraj de – 3!

Două formații care nu emit nicio pretenție la marele trofeu al Cupei României

Prin urmare, sunt două formații care nu emit nicio pretenție la marele trofeu al Cupei României (meciurile se joacă sâmbătă și duminică), dar dacă tot trebuie să joace, atunci este clar că CSU Târgoviște va fi victimă sigură, probabil și la un scor penibil.

La un astfel de meci, cred că și eu m-aș fi descurcat, chiar dacă am ochelari de vedere și o vârstă ceva mai înaintată… De ce s-a băgat Secretarul General, ca să se facă de râs? Adică primii arbitrii sunt proști, iar aștia din urmă sunt deștepți? De ce nu s-au gândit mai bine, înainte ca programul să fie afișat pe site?

P.S. Da, recunosc că toate informațiile le-am primit din interiorul Federației, de la oameni care nu văd cu ochi buni activitatea Secretarului General. Și mi-au și explicat de ce, dar poate voi scrie cu altă ocazie…

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Puteți susține AntiMafia.ro făcând o donație. Vă mulțumim!
  •  
  •  
  •  

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Mesajul necruțător al președintelui Tribunalului Timiș: ”Vă este frică? Plecați. Aveți un trecut care vă urmărește? Plecați”

sâm nov. 2 , 2019
Hits: 327Mesajul necruțător al președintelui Tribunalului Timiș: ”Vă este frică? Plecați. Aveți un trecut care vă urmărește? Plecați” Președintele Tribunalului Timiș, Adriana Stoicescu, a transmis, pe contul său de Facebook, un mesaj categoric, în care cere ca în sistem să rămână doar ”judecători drepți, care nu se tem”. ”Generațiile întregi, crescute la umbra Mioriței, au deja înscrise lașitatea și defetismul […]
judecator-stoicescu-antimafia.ro