DE 13 ANI, FILMĂRI CU ZECI DE IMPORTANȚI OFIȚERI ȘI FUNCȚIONARI ROMÂNI CARE FAC SEX CU MINORE SUNT ÎN POSESIA UNOR MAFIOȚI CHINEZI CONECTAȚI LA AMBASADA CHINEI!

Hits: 320

DE 13 ANI, FILMĂRI CU ZECI DE IMPORTANȚI OFIȚERI ȘI FUNCȚIONARI ROMÂNI CARE FAC SEX CU MINORE SUNT ÎN POSESIA UNOR MAFIOȚI CHINEZI CONECTAȚI LA AMBASADA CHINEI!

Chinezii le puneau pe fete, 5 dintre ele minore, să înregistreze scenele de sex cu camere mascate în tavan sau cu ochelari și pixuri speciale

”Sorcova și sorcovare să ai frate p… tare, coa… să-ți fie pline doar cu icre d-alea fine și să le depui măi frate în muieri de calitate sau gurițe parfumate” Sms de la un comisar al Gărzii Financiare București către Zhang Jian Jun, zis și Mihai, găsit în telefon la  percheziția informatică, Dosarul  18209/3/2006

 

 • Zeci de înalți oficiali români au fost, în toți acești ani, și sunt încă la mâna unei mafii cu centrul de comandă în afara țării.
 • Pentru filmări se foloseau camere de luat vederi miniaturale, oferite fetelor de șefii chinezi ai rețelei.
 • CD-urile cu filmările compromițătoare cu români erau moneda forte a schimburilor din Familia de la ”Shanghai”.
 • Datorită potențialului de șantaj, înregistrările valorau greutatea lor în aur.
 • ”Chinezii păstrau pe rând CD-urile și le transmiteau de la unul la altul, apoi le ascundeau în locuri sigure”, povestește un om care cunoaște în detaliu întâmplările care au început în 2005.
 • În jurul acestei grupări, DIICOT și SRI au descoperit numeroase autorități ale Ambasadei Chinei.
 • Unii erau ofițeri de securitate, cu funcții camuflate!

 

Investigație de Mirela Neag, Răzvan Luțac și Cătălin Tolontan

”Băieții care se numeau Andrei au apucat doar să-și spună ”La Mulți Ani!” pe șoptite”.

”Apoi au urcat în mașinile de intervenție, unde și-au tras măștile pe față”.

5 dintre fetele folosite în filmările sexuale erau fete de 14-17 ani, potrivit DIICOT

Era seara de Sfântul Andrei a anului 2005.

În zeci de locații din București și din țară, procurorii DIICOT începeau destructurarea rețelei ”Shanghai”.

”Prima întrebare a mascaților către mafioți și asociații lor a fost: Unde sunt CD-urile?”, își amintește unul dintre cei care au participat la acele zile încărcate de tensiune și speranță.

Investigatorii aflaseră că polițiști, ofițeri de informații, șefi de Gardă Financiară și procurori fuseseră filmați când făceau sex cu fetele minore, adolescente obligate de chinezi să se prostitueze și să-și filmeze  clienții.

”Spuneți, unde sunt CD-urile?!”.

Tăcere.

FEMEIA FĂRĂ MASCĂ

Mafioții sunt reținuți.

Dar filmările de pe CD-uri nu sunt descoperite.

Audierile continuă fără spor, ofițerii poartă cagule.

Prima care își arată fața în discuțiile cu mafioții chinezi este o femeie.

”Bună ziua, sunt Olga Vrînceanu, procurorul DIICOT care coordonează cazul”, se prezintă ea, calmă.

Sub autoritatea ei lucrează ofițeri judiciari, cei din SRI și ofițerii din Ministerul de Interne. O groază de oameni deciși să afle care-i treaba.

”Dar n-au găsit înregistrările pentru că nu le-au căutat unde trebuie și, mai apoi, au fost stopați”, susține un om care a trăit în contact direct acele zile.

TREI ZILE ÎN APARTAMENT CU ADALISA

Procurorii știu de filmele compromițătoare și reconstituie, din mărturii, nume și situații, dar nu imagini.

”Numita Adalisa a rămas cu acel chinez trei zile în apartamentul pe care Mihai îl închiriase pentru chinezul respectiv. Mihai și Wang Yan l-au șantajat pe omul de afaceri chinez arătându-i imagini cu el și cu Adalisa” Dosarul DIICOT, 18209/3/2006

Țintele de marcă sunt însă românii.

Ei sunt vizați.

”Două fete erau în special folosite pentru românii cu funcții mari: negresa Mima și o româncă, Cristina. Erau frumoase, amândouă înalte și ele erau pasate oamenilor importanți din poliție, servicii secrete și Garda Financiară”, povestește un martor.

CHINEZII LE-AU ÎNVĂȚAT PE FETE SĂ UTILIZEZE CAMERE MINIATURALE

Hotelurile și apartamentele controlate de Mihai au camere de luat vederi deja instalate.

Însă când fetele sunt chemate în locurile secrete folosite de grangurii români, ”doar prin sms primeau adresa”, puștoaicele iau cu ele camere miniaturale.

Obiectivele sunt mascate în ochelari, ”de vedere, nu de soare”, sau în pixuri pe care le lasă pe noptieră.

Chinezii le-au învățat cum să le folosească.

Și e datoria fetelor să le predea chinezilor imaginile când încasează banii, căci, în afară de mica atenție primită sau nu de la client, chinezii le plătesc ședința de sex cu oficialii români.

”SENATORUL” ADUS LA DIICOT

Wang Yan, pe numele românesc Alexandru Ioan, zis și Senatorul, a fost expulzat din România în 2013 la cererea SRI, dar a revenit ca cetățean chinez și continuă să facă afaceri la ”China Town”

 

La DIICOT este adus Wang Yan, cel care-l șantajase pe afacerist cu imaginile cu Adalisa.

 • Zis și ”Senatorul”, Wang joacă rol de ”om de legătură al Familiei cu oficialii din Ambasada Chinei”.
 • Wang ocupă și numeroase funcții oficiale, printre care pe cea de președinte al Camerei de Comerț China-România.

Procurorii îl lasă în pace, deși există mărturii la dosar despre cum Senatorul își trimitea bătăușii ca să-i maltrateze pe chinezii pe care-i storcea de bani.

Imaginile tot nu apar.

MIHAI N-A TURNAT PE NIMENI DIN FAMILIE

Dintre cei 10-12 din Familie, DIICOT îi trimite în judecată doar pe Mihai și pe Sam. Și, astfel, din toate operațiunile criminale ale Familiei sunt expuse doar traficul de migranți și prostituția.

”Restul chinezilor, inclusiv ofițerii corupți din Ambasada Chinei sau cei din Poliția română, au scăpat pentru că Mihai n-a recunoscut nimic. Nici la audieri, nici în proces”.

Afacerea lor este mult mai extinsă.

”O dată la 6 luni, în portul Constanța ajungea un container. În acte transportul figurau, în funcție de sezon, haine sau decorațiuni de Crăciun. De fapt, în container erau arme, de la grenade la mitraliere”.

ARMELE SOSITE ÎN PORTUL CONSTANȚA ERAU ESCORTATE DE POLIȚIȘTI CORUPȚI

Partea cu armele este manageriată de cel cunoscut de către membrii Familiei sub numele de Cho.

Treaba lui Cho e să încarce armamentul și să-l transporte din Constanța cu trenul sau pe șosea.

”Când foloseau TIR-uri pe șosea, întotdeauna în față era antemergător cu polițiști corupți. Întotdeauna!”, povestește o sursă care stăpânește informațiile operațiunii.

Această afacere a continuat mult după arestarea lui Mihai și a lui Sam, căci Familia supraviețuise.

Familia funcționează și azi, în 2018!

AFACEREA CU HEROINĂ

O altă ramură nedescoperită de DIICOT la ”Shanghai” a fost afacerea cu droguri de mare risc.

”Tot în Constanța, pe vapor, venea heroină. Heroina era folosită în mică în România, restul tranzita țara spre UE”, explică aceeași sursă.

Satisfacția din ziua descinderilor de Sfântul Andrei s-a transformat în frustrare și oamenii vorbesc.

”În spatele ideii de relații statale China – România, niște mafioți și oficiali corupți din ambele state au câștigat mulți bani!” Ofițer care a participat la destructurarea rețelei ”Shanghai”

Drogurile erau coordonate de un alt chinez din Familie, Wan, ”care stătea ilegal în țară și era împreună cu o româncă, Paula”.

Wan și Paula locuiau împreună în zona Vitan, lângă clubul Why Not.

La un moment dat, Wan a fost expulzat, dar se întoarce în România.

EXPULZAȚI ȘI REVENIȚI ÎN ȚARĂ CU SPRIJINUL CHINEI!

După cum tot în România revine și Wang Yan, Senatorul, expulzat de justiție din țară, în 2013, la cererea SRI și întors pe filieră oficială.

”Wang renunțase la cetățenia chineză când o primise pe cea română. Apoi, după expulzarea decisă de București, chinezii i-au redat cetățenia, ceea ce se întâmplă foarte rar la ei. Așa a putut reveni în România”, explică o sursă judiciară.

Să facă afaceri în România e vital pentru membrii Familiei.

Și Mihai primise interdicție pentru România, conform primei instanțe care judecase cazul, dar Curtea de Apel i-a șters mai apoi expulzarea din sentință!

”Senatorul”, Mihai, Sam și ceilalți s-au întors și sunt prezenți în businessul românesc.

Marea lovitură dată de rețeaua ”Shanghai” statului român este șantajarea a zeci de ofițeri și funcționari, care au tot crescut în grad, sub picătura răbdătoare a intereselor chinezești.

”DA, I-AM FILMAT”

Atunci, între Sf. Andrei și Crăciun, DIICOT a fișat 17 dintre acești ofițeri. Dintre ei, o parte au fost chiar recunoscuți de fetele exploatate, sechestrate și bătute.

10 oficiali români au fost recunoscuți de fete că s-au culcat cu ele sau frecventau ”Shanghai”

În tonele de stenograme, în agendele chinezului și ale complicilor apar mult mai multe nume, numere și porecle.

Pe care însă nimeni nu le-a investigat vreodată! Pînă când, susține Parchetul general, faptele s-au prescris.

”O, da, au fost mulți, mulți de tot cei cu care eram puse să ne culcăm! Și de fiecare dată treaba noastră era să ne asigurăm că-i filmăm”, confirmă pentru ziar una dintre fetele de atunci.

Cele mai mari spaime sunt încă acolo, pe CD-uri.

CD-URILE CIRCULAU NUMAI ÎNTRE CHINEZI CU O SINGURĂ EXCEPȚIE!

Cât timp a fost lăsată să-și facă treaba, procurorul Olga Vrînceanu și-a ținut promisiunea dată victimelor, fete sărace, venite de la țară și chinuite: ”Voi duce acest caz până la capăt”.

Așa le-a spus: ”Voi duce până acest caz până la capăt”.

N-a găsit niciodată CD-urile șantajului.

”Nu le-au descoperit pentru că ar fi fost nevoie ca DIICOT să intre mult mai adânc în rețeaua Familiei. Să-i confrunte și pe ofițerii români și pe cei chinezi. Filmările compromițătoare erau pasate mereu, de la om la om, nu erau păstrate în case lor, care au fost percheziționate, ci în locuri secrete, uneori în parcuri, alteori în mașini vechi sau la prieteni necunoscuți care nici nu știau ce depozitează”.

Imaginile circulau exclusiv între chinezi.

Cu o singură excepție!

A existat și un interlop român important, plecat peste hotare, care era conectat la rețea și care primea, din când în când, CD-uri cu filme ca să-i aibă la mână pe șefii în uniformă. ”Dovadă că nu i s-a întâmplat nimic, niciodată”, povestește o sursă.

OFICIALII AMBASADEI CHINEI ÎN SALA DE JUDECATĂ

Procesul a continuat doar cu Mihai și Sam, dintre chinezi, care au primit câte cinci ani  de închisoare, în 2007.

2009 îi găsea deja afară, în libertate.

La fiecare dintre aceste termene de judecată, amestecați în public, asistau observatorii răbdători ai Ambasadei Chinei.

La câțiva metri de ei, se ițeau siluetele fetelor speriate, care își învinseseră frica și-i indicaseră pe ofițeri, sperând că se va face dreptate.

Când și-au dat seama că DIICOT o lasă moale cu dosarul disjuns, amenințate de emisarii interlopilor și rămase fără bani, unele dintre ele și-au schimbat declarațiile.

Judecătorii au notat, dezgustați și ei de slăbiciunea statului român, faptul că unele dintre victime, venite tocmai din Maramureș, ajuseseră să depună mărturie pe banii interlopilor!

Netulburați, chinezii observau derularea favorabilă a evenimentelor.

Aproape se auzea cum se scurge ritmul rafinat și fără sfârșit, care nu uită și nu iartă, al Imperiului Celest.

”China se consideră principala entitate politică din lume: prima ca dimensiune și populație, prima ca vârstă și experiență, intangibilă prin realizările sale culturale și simțul superiorității morale, spirituale și intelectuale”  David S. Landes, ”Avuția și sărăcia națiunilor”

În același timp, chinezul Mihai primește, de la un comisar de Gardă Financiară, cu numele ciobenou*gfb și numărul 0740.224272, următorul sms de felicitare, mai puțin celest:

”Sorcova și sorcovare să ai frate p… tare, coa… să-ți fie pline doar cu icre d-alea fine și să le depui măi frate în muieri de calitate sau gurițe parfumate”. (Percheziție informatică în telefonul lui Zhang Jian Jun, zis și Mihai, Dosarul  18209/3/2006)

Nu căutați numărul de telefon.

S-a prescris.

sursa – https://www.tolo.ro

Puteți susține AntiMafia.ro făcând o donație. Vă mulțumim!
 •  
 •  
 •  

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Gabriela Firea și Gabriela Szabo sunt la cuțite

lun aug. 5 , 2019
Hits: 320Gabriela Firea și Gabriela Szabo sunt la cuțite – doar falimentul CSM București le-ar mai putea împăca! Sunt luni de zile de când presa tot vorbește despre situația dramatică de la clubul bucureștean, de presiunea din interiorul clubului, creată, în primul rând, de neplata salariilor, dar și de atitudinea dictatorială a directoarei Gabriela Szabo, care nu dă explicații clare, […]