Constantin Căliman (Dinamo Bitcoin)-“Baronul de Munchausen”, după trei ani de păcăleli consecutive, a fost scos din campionat!

Hits: 980

Constantin Căliman (Dinamo Bitcoin)“Baronul de Munchausen”, după trei ani de păcăleli consecutive, a fost scos din campionat!

Nu, încă nu s-a dat startul unei noi ediții a Diviziei A, feminin (pe 7 septembrie este prima etapă), dar Dinamo Bitcoin a și primit o sancțiune gravă, pe merit, aș putea spune. Echipa lui Constantin Căliman nemaiavând dreptul de a transfera și legitima jucătoare, dar și de a mai juca în Divizia A, pe o durată de un an competițional, în ciuda faptului că a apucat să se înscrie.

În acest fel, Căliman a primit un pumn în plină figură, fiind făcut KO, cum ar spune pugiliștii, bătaie de care președintele clubului avea nevoie, ca să se trezească la realitate și să nu-și mai bată joc de propriile handbaliste, de visele lor și dorința de a se perfecționa.

Constantin Căliman are restanțe financiare încă de acum trei sezoane

Constantin Căliman are restanțe financiare încă de acum trei sezoane (anul competițional 2016/2017), de pe vremea când în vestiar se aflau jucătoare precum Ramona Farcău, Manuela Manda, Laura Popa sau surorile Predoi.

Știm că Farcău mai are și acum o sumă de recuperat. În sezonul 2017/2018, alte promisiuni fabuloase, dar neonorate, alte handbaliste care mai trag și acum de Căliman să le dea restanțele, cum este cazul lui Sara Abed Kader. Din păcate, unele n-au fost plătite deloc, cum este cazul Alexandra Severin, iar părinții ei l-au acționat, deja, în judecată pe președinte.

Anul competițional 2018/2019, fatal pentru Căliman și Dinamo Bitcoin

Și urmează anul competițional 2018/2019, unul fatal pentru Căliman și Dinamo Bitcoin: Narcisa Verde și Ana Gîjulete au de primit zeci, chiar sute de milioane (la Verde s-au adunat două sezoane de restanțe, ceea ce înseamnă peste 80.000 de lei!), iar fetele s-au decis să depună memorii.

Comisia de Disciplină l-a sancționat în primă fază cu 5000 de lei amendă, dându-i și un termen limită de 10 zile, ca să-și achite datoriile față de aceste fete. Căliman n-a plătit, iar Comisia de Disciplină l-a sancționat drastic, dar conform regulamentelor, pe recidivist cu excluderea din campionat, pe o perioadă de un an de zile!

Federalii ar fi trebuit să-i ceară “Baronului de Munchausen”, după trei ani de păcăleli consecutive, garanții financiare palpabile

Din păcate, această sancțiune nu-l obligă pe Căliman să-și achite restanțele, probabil că nici n-ar avea de unde, cele două handbaliste neavând altă cale decât cea a Justiției civile, ca să-și obțină salariile promise prin contract de Căliman.

Ceea ce intrigă, este atitudinea Federației Române de Handbal, care nu a făcut absolut nimic, întru apărarea jucătoarelor. Cunoscându-l pe Căliman, ca un fel de Baron de Munchausen, un mincinos, mai pe românește, federalii ar fi trebuit să-i ceară acestuia, după trei ani de păcăleli consecutive, garanții financiare palpabile, poate chiar să le avertizeze pe sportivele care doreau să se transfere la echipa dinamovistă că șeful lor n-are bani, nici să traverseze strada!

Sigur, Federației i-a convenit că Dinamo Bitcoin a plătit taxă de înscriere, la care s-au mai adăugat și banii de la transferuri, dar le-a lăsat pe handbaliste pradă minciunilor și fabulațiilor acestui Munchausen, care seamănă, mai degrabă, cu Păcăliciul din jocurile copilăriei!

P.S. În aceeași situație se află și handbalistele Cosmina Cozma și Cristina Elena Popovici, de la CSM Tg Mureș, care au și plecat de la echipă, Cozma la Știința și Popovici la Cisnădie.

Nu știm ce s-a întâmplat în vestiarul mureșencelor, dar nu mi se pare normal să nu-ți plătești jucătoarele, chiar de la primul an de înființare.

Vom reveni cu amănunte…

Puteți susține AntiMafia.ro făcând o donație. Vă mulțumim!
  •  
  •  
  •  

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

ACESTA ESTE MITUL CARE A SCUFUNDAT ROMÂNIA ÎN ADORMIRE

vin aug. 23 , 2019
Hits: 980                       – La finalul lucrarii, zugravul a plecat cu televizorul, cu bijuteriile, cu hainele, cu toata mobila din casa mea! – Ai anuntat politia? – Nuuu! A furat el tot din casa, dar uite ce frumos a zugravit! A furat și Dragnea, a furat și Mazăre, au furat […]