Colonia de Sclavi – România

Hits: 316

Colonia de Sclavi – RomâniaColonia de Sclavi - România

În urmă cu vreo două săptămâni am avut o discuție năucitoare cu un amic care-mi cerea sfatul.
Fusese invitat netam-nesam la ambasada Olandei, fără să fi cunoscut vreodată pe cineva din ambasadă, fără să aibă vreo legătură cu Olanda.

A răspuns invitației și a fost întrebat dacă nu vrea să se implice, contra cost, în programe de promovare a LGBT, a libertății sexuale, a libertății de gen și religioase în România.

Ambasada unei țări care face trafic de influență

Am fost șocat de această propunere. Ambasada unei țări care face trafic de influență de mult timp în România pentru a pune mâna pe Portul Constanța, care nu prididește să ne dea public lecții de Anticorupție, dă bani unor români să-și exporte o boală pe care ei au inoculat-o în Societatea lor.

Pentru că Olanda este o țară bolnavă, în care o mare parte a consumului de droguri este legalizată, în care pedofilii se bat să le fie recunoscute drepturile, în care LGBT a luat locul religiei și tradiției, iar Creștinismul este considerat desuet și arhaic, într-un cuvânt, o societate Neomarxistă în plină manifestare. antimafia.ro

Bineînțeles că l-am sfătuit pe prietenul meu să nu accepte banii lor, cu toate că-i făcuseră o propunere tentantă, și m-am gândit cum de Statul Român acceptă ca pe teritoriul României să fie derulate astfel de programe.

ONG-urile progresiste din România primesc fonduri de la țări din UE

M-am interesat și am aflat între timp că multe dintre ONG-urile progresiste din România primesc fonduri de la țări din UE pentru a susține și promova în România toate aceste programe, sub masca Luptei Anticorupție.

Ba și-au făcut și un partid antiromânesc, USR, au și un candidat la președinție, unul Barna, care a umplut țara de afișe în care ne spune că am fi noi de Fericiți dacă urmăm programul lor, Neomarxismul. Pentru că USR, ca și o mare parte din PNL sunt partide Neomarxiste și Antiromânești, chiar dacă public neagă lucrul acesta.

Sub oblăduirea lor, România a devenit “raiul” dezaxaților care au dat năvală pentru a ne pricopsi cu noua religie a distrugerii ființei umane.

În Olanda unele sunt legalizate, iar celelalte sunt tolerate

Olandezul care făcea drumuri anuale în România, o făcea pentru a-și satisface plăcerile bolnave, fiind cunoscut la el în țară pentru ceea ce făcea, dar în Olanda unele dintre ele sunt legalizate, iar celelalte sunt tolerate. Atunci când a intrat în România, nimeni, cum ar fi de exemplu ambasada Olandei, nu s-a gândit să prevină autoritățile române că amatorul de sex cu copii se plimbă nestingherit prin școlile din România, adulmecându-și, ca probabil de fiecare dată când a venit, prada.

A căzut nenorocirea pe Mihaela, o fetiță de 11 ani, răpită și supusă la perversiuni sexuale, după care ucisă.
Ar fi putut fi orice fetiță din orice școală românească, fetița sau băiețelul dumneavoastră, pentru că Statul Român a renunțat demult să-și apere copiii.

România și politicienii români au o singură preocupare

România și politicienii români au o singură preocupare: Cum să facem să nu-i supărăm pe Stăpâni, fie ei olandezi, nemți, francezi sau americani, stăpâni să fie.

Reacția autorităților române care l-au lăsat pe criminal să plece din țară, ne arată că pentru Poliție și Procuratură este mai important să nu-i supărăm cumva pe Olandezi, decât să facem dreptate.

L-au făcut scăpat pentru a nu supăra stăpânii

Dacă în cazul Caracal, unde e vorba de un român dezaxat, societatea românească a reacționat cu vehemență împotriva autorităților care prin neimplicare și ascunderea unor elemente au fost complice la crimă, în cazul Olandezului, l-au făcut scăpat pentru a nu supăra stăpânii.

Habar nu am dacă cetățeanul care a făcut un accident în Olanda este chiar cel care a supus-o la perversiuni sexuale și a omorât-o pe Mihaela Adriana, fetița de 11 Ani; personal, am dubii.

Ce știu sigur însă este că Procuratura și Poliția din România fac orice pentru a nu-i supăra pe Olandezi, l-au făcut scăpat, iar acum se străduiesc să închidă cazul.

Până și televiziunilor care-și făcuseră un obicei zilnic din a prezenta cazul Caracal, nici nu le trece prin cap să trimită echipe, echipaje, camere ascunse, camere la vedere, reporteri de teren în Olanda și au lăsat-o mai moale, tot ca să nu supere Stăpânii.

Asta a ajuns România în Uniunea Europeană:Colonia de Sclavi - România

O Colonie de Sclavi în care Copiii sunt folosiți ca Marfă Sexuală după care sunt omorâți de Noul Curent Neomarxist care a pus stăpânire pe Europa, în timp ce politicienii români se duc în genunchi la Stăpânii lor, fie Merkel, Macron sau Donald Trump și dau România cu români cu tot oricui vrea să-i folosească ca sclavi.
Colonia de Sclavi România

Puteți susține AntiMafia.ro făcând o donație. Vă mulțumim!
  •  
  •  
  •  

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

FBI a preluat ancheta Caracal

joi sept. 26 , 2019
Hits: 316FBI a preluat ancheta Caracal În urmă cu două săptămâni, scriam că la întâlnirea lui Donald Trump cu Iohannis, prima întrebare pe care i-a adresat-o președintele american a fost: “ Domnule Președinte, ce se întâmplă la Craiova?” Iohannis a fost atât de surprins încât nu a avut replică, a bâiguit ceva, după care, întors în România, a făcut prima […]
caracal FBI