CITESTE, PRIVESTE SI SCUIPA (in san)

Hits: 123

Ea este Ana Birchall, ministrul justitiei. La baza “advocat”. 

A fost scoasa din anonimat in 2014 de prim ministrul de atunci, Victor Ponta, care cum s-a vazut la butoane si-a adus dupa el toate gagicile din facultate, cu perversiuni pesediste. A pus-o… Inalt reprezentant al primului ministru in parteneriatul cu SUA.

Da, era o fata inalta, isi merita postul 

A ajuns apoi ministru al justitiei (interimar ce-i drept), in 2017. A performat prin neperformanta. Adica a fost ca apa sfintita, nici nu ajuta, nici nu incurca. Isi lua doar banii de ministru. 

Ana e romanca din Mizil, fosta Calin, chiar daca acum o cheama Birchall (nume dupa sotul englez, patronul firmei de deratizare ,”Prestforce”, cu motto-ul “daca exista un sobolan il vad, daca il vad inseamna ca e mort”.) 

In iunie 2019 iar o vedem ministru de justitie pe Ana Birchall

Ce o recomanda, se intreaba curios romanul. Cum ce ? Vocea si talentul ei, suna o replica dintr-un film. Dar o mai recomanda ceva : LACOMIA DE BANI SI RAUTATEA SUFLETEASCA.

Sfantul Vadim Gura Porcoasa a facut-o curva. Ana Birchall s-a simtit insultata si l-a dat in judecata pe Vadim, cerand 40.000 euro, daune morale. Instanta, care la omoruri da familiei mortului maxim 10.000 euro daune morale (vezi cazul Bernevig, Paunescu ori Huidu, fiecare cu 2-3 morti la activ) i-a dat cat a cerut, adica … 40.000 euro.

Pana aici nimic condamnabil, nu e prost cel ce cere, ci cel ce da, zice o vorba romaneasca.

Numai ca moare Vadim, Dumnezeu sa-l odihneasca. In timp ce cele doua fete ale lui ,18 respectiv 19 ani si sotia erau distruse de o durere pe care o poate intelege doar cel ce pierde pe cel drag, vine somatia executorului judecatoresc, impotriva fetelor, care in calitate de succesoare preluasera de drept si datoria tatalui.

Adica fetele se vad datoare cu 40.000 euro lui Ana Birchall in cel mai greu moment al vietii lor si tocmai cand ele, fete tinere, aveau cel mai mult nevoie de bani, in lipsa tatalui. Fetele implora iertare de la Ana Birchall. Numai ca aceasta sa nu auda de fete si ele sunt executate silit, adica Birchall isi ia banii.

Super afacere pentru doamna Birchall, 40.000 euro pentru o vorba spusa de un “spart la gura”. Sa te faca in fiecare zi cate unul “curva”…..

Si mai apare  Iosif Buble de la Antena 3. Asta o face si el “curva” pe Ana Birchall, dar cu imagini. Birchall il da in judecata cu motivarea ca aia care suge nu e ea, ca ea nu face “porcarele” din astea, ca ea umbla cu o cruce la gat si una mica sub limba. Instanta il obliga pe Buble la plata si da si Buble asta 20.000 euro. 

60.000 euro per total. Asta da afaceri juridice.


Am curiozitatea si eu sa ma uit un pic la declaratia de avere a doamnei Ana Birchall, din perioada incasarii acestor bani . Ups. Nu apar ca venituri, adica un pic fals in declaratii. Nu mare, maxim 2 ani inchisoare. 

Azi milioane de romani astepta dreptatea si din partea ministrului de Justitie…

Sursa –Gheorghe Bozgan Facebook

Puteți susține AntiMafia.ro făcând o donație. Vă mulțumim!
  •  
  •  
  •  

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Apel la Gabriela Firea: ”Demiteți-o pe Gabriela Szabo și trimiteți controlul la CSM București”!

joi oct. 17 , 2019
Hits: 123   Apel la Gabriela Firea: ”Demiteți-o pe Gabriela Szabo și trimiteți controlul la CSM București”! Este strigătul disperat al unui consilier al Primăriei București, Ion Valentin Voicu, adresat primarului Capitalei, Gabriela Firea, de a scăpa cât mai repede de Gabriela Szabo, de la conducerea Clubului Sportiv al Municipiului București. Cauzele sunt managementul defectuos, practicat de directorul general, și […]
gabriela-szabo-antimafia.ro