Cine nu sare, La Închisoare!!! Dan Barna este Penal! (!!!)

Hits: 166

Cine nu sare, La Închisoare!!!!! Dan Barna este Penal! (!!!) Dan-Barna-este-Penal!-antimafia.ro

  • A furat Milioane de Euro din Fonduri Europene, pentru el și acoliții lui.
  • Iohannis este Penal: A furat case și 500:000 de euro din bani publici. Bașca Milioanele de care știe Coldea.
  • Rareș Bogdan este Penal: a furat bani prin încredințări directe pentru consultanță doar de la instituții publice. I-a consultat până i-a sărăcit.
  • O să vorbim și despre alții, Cumpănașu, Mircea Diaconu, Victor Ponta, Pâslaru, Clotilde, Ludovic Orbán, Raluca Turcan și mulți, mulți alții care săreau ca apucații în Piața Victoriei, care au declanșat Războiul Româno-Român și care vând la bucată România Străinilor.

Război între Generali, între Helvigh, Coldea, Predoiu, Pahonțu și mulți alți

Am scris de multe ori că aceste alegeri sunt de fapt un război între Generali, între Helvigh, Coldea, Predoiu, Pahonțu și mulți alți generali care se bat între ei pe putere, pe banii României, și care dintre ei să vândă primul țara străinilor.

Refrenul pe care-l cântă acum toți Pitpalacii este “ Jos Coldea”, adică “ Jos Penalul Barna”, la ordinul lui Helvigh. Toți sunt de un penibil grețos, pentru că până ieri aveau limba adânc înfiptă în dosul lui Coldea și a lui Kovesi, iar acum s-au mutat in dosul lui Helvigh.

Cum era aia? ”C…le se schimbă, limbile rămân aceleași”

Vă spun că, personal, cunosc un singur jurnalist care a avut sânge să ne luăm de gât cu Coldea și Kovesi, când toți executau ordinele lui: Victor Ciutacu. Atât. Restul, altădată.

Eu v-am spus de la bun început că Dragnea a fost executat de Helvigh, pentru că/l spulbera pe Iohannis. Iar spre deosebire de Penalul Barna, Dragnea este nevinovat. Singura lui vină este că este român și i-a dat peste bot lui Exxon Mobil și CIA-ului, fapt care i-a scos din minți pe ghiolbanii ăștia. Dar despre ce i-au făcut lui Dragnea, despre Resursele și Gazele României, o să mai vorbim.

Atacul împotriva lui Dragnea tot prin Rise Project

Acum vorbim despre mizeria pe care au făcut-o golanii ăștia care au aruncat România în aer, ei fiind de fapt niște Penali Ordinari, Hoți și Vânzători de țară.

Atacul fără precedent al lui Helvigh împotriva lui Coldea/ Barna s-a produs prin Rise Project un fel de chestie pe care a preluat-o Helvigh chiar de la Coldea, tot așa cum a Preluat și Statul Paralel cu tot cu Dosarelede Șantaj, de Pușcărie și de Libertate, pentru că la un moment dat și atacul împotriva lui Dragnea tot prin Rise Project a fost.

Partea absolut înnălțătoare este că primul și cel mai bine documentat atac pe furtul de case al lui Iohannis, a fost ordonat de Coldea și de americani tot prin Rise Project. Chestia asta este un fel de-l de oficios al Securității, un pic al FBI-ului, acum fiind la ordinul lui Helvigh. Absolut Superb!

De ce este Iohannis atât de Speriat de Barna

De ce este Iohannis atât de Speriat de Barna, respectiv Helvigh de Coldea, de se demolează între ei? DoamneAjută! ( Eu v-am spus că asta e șansa României, că se bat generalii ca demenții pe putere, și cel puțin se slăbesc, dacă nu se elimină reciproc, pentru că sunt prea mulți: dacă “ crapă Iohannis și Barna, adică Helvigh și Coldea, vine Securistul de Ponta, adică generalul Predoiu, și dacă “crapă și ăsta, vine Cumpănașu, un alt securist mic, și tot așa.

O să mă întrebați de Dăncilă

Până ieri/ alaltăieri a fost capturată de SIE și încă nu a ieșit din încercuire, mai vorbim eventual după ce-i revine vederea și vede Statul Paralel și află și ea că Dragnea e în pușcărie pentru că e român, cu bune și rele, dar e român.

Va urma replica lui Coldea împotriva lui Helvigh

La același nivel și cu o anchetă. Va fi supeeerb!!! Ca să nu vă țin cu sufletul la gură, vă spun că probabil va dovedi faptul că Iohannis este proprietarul real al caselor din America. Asta e documentată de FBI și CIA, unde Coldea mai are prieteni. Va urma replica lui Helvigh, pe Fondul Proprietatea și pe alte Hoții ale lui Coldea/Kovesi, și tot așa.

Se bat Securiștii între ei:

– Nu vă supărați, nu vreți chiar să vă și “omorâți” între voi, că poate așa scăpăm și noi de voi?
-…..
– A, Nu?

Sunteți prea mulți și ăștia sunt doar reîmpărțiri de sfere de influență între voi? Acu’ de’ alegeri? Iar România rămâne tot a voastră și vândută străinilor?
Și proștii care credeau că e pe bune!”

Fire-ați ai Dracului de Securiști, că nu mai scăpăm de voi!

Puteți susține AntiMafia.ro făcând o donație. Vă mulțumim!
  •  
  •  
  •  

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Comedia Amară cu Ciorbă Stricată

vin oct. 18 , 2019
Hits: 166Comedia Amară cu Ciorbă Stricată Este aproape incredibil ceea ce se întâmplă; Caragiale avea o logică politică. Când mă uit că Ludovic Orbán a fost desemnat să formeze un guvern de strânsură, mă întreb dacă nu suntem într-un film prost care așteptăm să se încheie, ca să ne vedem de a le noastre. Sincer, tot timpul am crezut că […]