Cine dă socoteală pentru șpaga Microsoft ?

Hits: 8

Februarie 2007. Traian Băsescu despre  șeful mituitorilor din dosarul Microsoft : “un simbol pentru muncă şi lege

Uluitor ! Înfuriați de sprijinul acordat de reprezentanții SUA la București președintelui Camerei Deputaților, Valeriu Zgonea, lingăii lui Traian Băsescu, în frunte cu fostul președinte democrat, s-au repezit cu dinții la gâtul ambasadorului Hans Klemm. Pentru prima dată de la izbucnirea scandalului de corupție denumit generic Microsoft, un fost înalt demnitar român (Traian Băsescu) ia atitudine cerând socoteală diplomaților americani pentru mita din dosarul susmenționat. Ce uită Băsescu este faptul că în, 2007, în timp ce oficialii Microsoft negociau mita de sute de milioane cu reprezentanţii guvernului dâmbovițean, şeful și fondatorul concernului specializat în software, Bill Gates era decorat cu surle și trâmbițe de preşedintele României Traian Băsescu și de premierul Călin Popescu Tăriceanu.

Agățându-i de gât Ordinul Naţional “Steaua României” în grad de Comandor, cea mai înaltă decoraţie a statului român pe care preşedintele o acordă la iniţiativa sa, Băsescu și-a motivat gestul astfel :  “în semn de înaltă apreciere a spiritului de responsabilitate, generozitate şi solidaritate faţă de cei aflaţi în dificultate, în scopul reducerii inechităţilor sociale pe plan mondial, precum şi a activităţii de dezvoltare a ştiinţei şi tehnologiei în scopul progresului uman”.

Redăm mai jos comentariile foarte bine documentate ale unei victime din dosarul de șpagă, mită și jaf Microsoft, postate pe siteul www.coruptia.ro.

E.O.O.

ADEVĂRUL MICROSOFT “Ambasadorul să dea explicaţii pentru şpăgile (400.000.000 $) date de compania americană Microsoft (unde orice milion este cunoscut pînă la “vîrful companiei”)” Traian Băsescu 16 Mai 2016

NU AMBASADORUL SUA TREBUIE SĂ DEA “EXPLICAŢII”, SIE-SRI-MAI-DNA-MICROSOFT TREBUIE SĂ DEA “SOCOTEALĂ” DE CRIMELE EXHAUSTIV PROBATE, COMISE ÎMPREUNĂ CU ASOCIAŢII ACESTORA RSC-MEDIST-ASESOFT-TEAMNET ŞI ALŢII TOŢI “SUB ACOPERIRE” ÎNCEPÎND DIN ANUL 2000 PÎNĂ ÎN PREZENT.

BILL GATES “VÎRFUL COMPANIEI” DE MITĂ ŞI JAF, ESTE DECORAT CU CEA MAI ÎNALTĂ DISTINCŢIE DIN PARTEA STATULUI ROMÂN DE PREŞEDINTELE TRAIAN BĂSESCU ŞI PRIMUL MINISTRU CĂLIN POPESCU TĂRICEANU, NU DE AMBASADORUL SUA.

Laura Codruţa Kovesi şi AMBASADORUL

„După părerea mea, ambasadorul Statelor Unite a greşit, aşa ceva nu se face. El a uitat că este ambasadorul Statelor Unite şi s-a transformat într-un soi de lobbyist pentru funcţii. Păi asta în România se cam pedepseşte, e trafic de influenţă. Sigur, la ei e lobby, la noi e trafic de influenţă şi dacă îl descoase puţin Codruţa Kovesi s-ar putea să-l cheme la DNA, sigur glumesc”, a spus Băsescu la România TV.

Cit de glumet sunteti Domnule Basescu, cind adresati dupa un deceniu, probleme foarte serioase pe care le cunoasteti in detaliu inca din anul 2005, dupa cum v-am informat, la fel ca si pe DNA, SRI, MAI, Microsoft, dealtfel.

Va dati seama cite spitale, medicamente, dezinfectanti si mincare pentru cei bolnavi si suferinzi puteau fi cumparate cu 400.000.000 milioane $, in loc sa fie asasinati ?

Si asta numai din mita data de Microsoft unor guvernanti, dar daca este sa contabilizam jaful facut de Microsoft in proiecte mari si in piraterie si tot in Sanatate, depasim miliarde de EUR, in conditiile in care cu citeva zeci de milioane pot fi facute spitale noi si salubre, care sa nu fie putred de virusate, adevarate cutii ale mortii.

Ce gasiti asa de amuzant, sau este doar modul Dumneavoastra de a ne informa, ca sunteti o victima a puterii criminale si necontrolate a DNA-SRI-Microsoft, ceea ce noi stim de mult timp din proprie experienta.

De ce nu ii intrebati pe Calin Popescu Tariceanu si pe Sebastian Vladescu despre cum lucreaza cu Microsoft din 2000 si cu Florian Coldea din 2004, cu George Maior din 2006 si cu Laura Codruta Kovesi tot din 2006 pina in prezent, la protejarea si glorificarea actelor de jaf, tilharie si terorism comise in complicitate cu Microsoft, SRI, MAI, PICCJ, DNA si mai toata lumea dornica sa distruga Sanatatea, Educatia si in general intreaga tara doar cit sa ajunga si ei la “darurile” Microsoft, niste miliarde acolo si ele.

Microsoft nu a dat nici o mita. Microsoft a tilharit, piratat si praduit impreuna cu tradatori de neam si tara si mafioti veniti din lumea larga, si a impartit prada.

Laura Codruţa Kovesi şi 400.000.000 $, PIRATERIE, TERORISM …

„Însă, în mod categoric, noi ne-am fi bucurat mult mai mult dacă ambasadorul Klem, în declaraţia pe care a făcut-o împreună cu Zgonea, ne spunea şi care este stadiul anchetei la Microsoft cu privire la şpaga dată în România. Ştiţi că Microsoft a dat vreo 400 de milioane şpagă în România din 2004, până în 2014, 10 ani, la diverşi demnitari, la diverşi lobbişti, traficanţi de influenţă, din care, deocamdată, ştim că 60 de milioane au fost la ultima prelungire a contractului, dar poate ne spune domnul Klemm cum este posibil ca o firmă americană, chiar făcând şi tot soiul de sucursale prin Austria, prin Irlanda, ca să pară că nu sunt direct din America, cum se face ca o firmă americană dă şpăgi atât de mari, pentru că nu poate să spună nimeni că la Microsoft este posibil să dea un milion şpagă fără să se ştie până la vârful companiei. Discutăm de un milion de dolari”, a spus Băsescu.

Microsoft a dat o singura data mita, un milion $ veniti de la “virful companiei”, in vara anului 2000 in “celebrul cont” din Banca Pictet – Geneva, lui Adrian Nastase pentru alegerile din 2000, in vedrea obtinerii unei cladiri subevaluate (Bancorex). Alegerile au fost cistigate de PSD, dar Microsoft a primit o “ţeapa” de la Nastase in loc de cladirea mult vis(z)ata.

Restul, incepind din anul 2001 sub supravegherea lui George Maior si Dan Nica – Silviu Hotaran, nu a fost decit impartirea prazii in urma jafului facut in toate institutiile statului si in mediul privat (inclusiv si in primul rind in Sanatate) de catre Microsoft si asociatii acestora, DNA, SRI, MAI, RSC-Medist-Asesoft-Teamnet.

Preluare www.coruptia.ro

îți mulțumesc că ai citit articolul meu!
  •  
  •  
  •  

reporter AMF

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Pădurea Comorova. Crimă ecologică motivată prin grija față de mediu

Dum mart. 17 , 2019
Hits: 8Crima ecologică săvârșită asupra Pădurii Comorova în săptămâna patimilor a fost motivată prin grija față de mediu. ”Efectuarea lucrările este necesară pentru asigurarea unui mediu de viață sănătos atât al populației cât și al mediului înconjurător” – scria, în mod șocant, primarul Mangaliei în avizul care a fost folosit pentru defrișarea unui lot de 2,6 hectare din Pădurea Comorova. […]

Breaking News

  • Hits: 115 STRUTO – CAMILA USR+ Am citit un interviu dat de Dan Barna unui site. Cum ma straduiesc sa fiu obiectiv, o sa incep cu lucrurile pozitive. Barna nu este un tip incuiat. Stapaneste vorbele, are proprietatea cuvintelor, un vocabular peste media politicienilor de astazi, fluenta, da sentimentul ca este stapan pe sine, ceea ce-i confera aer de lider. […]

  • Hits: 374 Doris, ne-ai rupt inima, fato! Pentru cei neinițiați în vrăjeală politică, deși după ceea ce pătimim de 30 de ani ar trebui să fim toți experți. Ascensiunea femeilor în politica românească nu are un aer de misoginism, ci mai degrabă de recunoașterea esteticului feminin. Zâmbetele “blonde” ale Elenei Udrea Zâmbetele “blonde” ale Elenei Udrea, cusute pe manșeta unui […]

  • Hits: 114Cine își imaginează că atacurile în rafală, din toate părțile, în același timp, vin din pură întâmplare cu doar câteva luni înainte de alegeri – e complet naiv... Imediat după congres, am plecat preț de câteva zile. Am plecat nesecurist. Când m-am întors, am aflat că nu mai sunt doar “omul rușilor”, ci și un “securist ticălos”. Ba mai […]

  • Hits: 130 Precizare: Aceasta este o Declarație și poate fi folosită ca probă în orice Proces al unei Instanțe Militare, sau în orice Instanță Națională și Internațională. Îmi asum întreaga responsabilitate a celor ce voi declara, și sunt dispus să susțin cu probe, amănunte și nume de persoane, altele decât cele pomenite în declarație, cele scrise mai jos. Fac deasemenea […]

  • Hits: 3 Carmen Dan a fost cel mai bun ministru de la Interne pe care l-a avut această țară de la Revoluție încoace. După ce comuniștii ne obișnuiseră cu dobitocii supremi, dintre care trebuie menționați cel puțin Teohari Georgescu, Alexandru Drăghici, Emil Bobu sau Tudor Postelnicu, ăștia de după Revoluție n-aveau cum să se lase mai prejos. Să nu uităm […]