27.1 C
București
vineri, iulie 19, 2024

Ce-i cu noi?

Tudor Șeicărescu – redactor www.antimafia.ro

Niște mici remarci:

– Ați râs de țărani că țineau mobilul la 30 cm de ureche și țipau în el, ca de niște neanderthalieni care nu pricep tehnologia. S-a dovedit 20 de ani mai târziu că radiațiile emise de telefon dau impotență, mă rog, parcă nu auzise nimeni de terapia cu curenți slabi, când se duceau „La Băi” pe banii sindicatului, dar aia era ca să poți băga potol în timpul postului, și să nu te simți vinovat.

– Ați râs la gluma din 1991 cu „Războiul din Golf” – Operațiunea „Desert Storm”, care zicea despre soldatul american care rămânea în deșert fără merinde, și dacă scria pe un bilețel „vreau un bidon cu apă si un salam de Sibiu”, iar atunci când arăta bilețelul spre cer, instantaneu îi pica, agățat de o mică parașută, un kit de supraviețuire. Deja în filmele din anul 2000 scriau chiar și numele companiei care producea acel soft pentru satelit, iar începând din anul 2007, orice proastă care făcea pe agentul imobiliar (fiindcă fusese suspendată de la o facultate din „Spiru Haret”), căuta proprietăți pe Google Maps, și își intreba iubitul interlop „ce a cautat la fosta”.

– Ați râs de antivacciniști și ați zis că „sunt retarzi”, că nu pricep „cuceririle științei”, că trăiesc în negura obscurantismului și că voi aveți încredere în „specialiști”.

– Holbați Ochii în schema desenată în fotografia de mai jos, unde se explică despre testul RT-PCR și metodele de diagnosticare.

Numele articolului este ” Nanoparticle-Based Strategies to Combat COVID-19 „.

Și pentru că orice farmacistă de la țară care a făcut facultatea la Craiova sau Constanța și se crede „om de știință”, iată și sursa „în original” : https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC7482545/…

Articole similare

Ultimele aparitii