Cătălina Ponor, Icoana gimnasticii Secolului XXI

Hits: 147

Cătălina Ponor, Icoana gimnasticii Secolului XXI, ambasadoarea Mondialelor de la Stuttgart!

Catalina Ponor
Catalina Ponor

Peste două zile, la Stuttgart, în Germania, începe cea de-a 49-a ediție a Campionatelor Mondiale de Gimnastică artistică, feminin și masculin, competiție extrem de importantă, dacă ne gândim că cei mai buni sportivi vor obține direct bilete pentru Olimpiada de la Tokyo, din 2020, iar clasările aproape de podium vor da și ele drept de participare la turnee preolimpice, pentru marea întâlnire din Țara Soarelui Răsare.

Cătălina Ponor ca ambasadoare a Mondialelor din Germania

Suntem bucuroși că organizatorii de la Stuttgart au desemnat-o pe fosta mare gimnastă Cătălina Ponor ca ambasadoare a Mondialelor din Germania. De altfel, oficialii site-ului Federației Internaționale de Gimnastică i-au dat Cătălinei și titlul de Icoană a gimnasticii Secolului XXI, datorită stilului său elegant, cu care și-a fermecat auditoriul.

În interviul acordat aceluiași site, Ponor spune că gimnastica i-a adus totul în viață: ”Mi-a oferit o familie imensă și frumoasă, m-anvățat să fiu disciplinată și mi-a dat gustul victoriilor obținute cu multă trudă – da, gimnastica a fost viața mea și îmi este atât de dor de podiumul de concurs! Am amintiri de la toate competițiile la care am participat, dar cele care m-au marcat cel mai mult au fost clipele de la Jocurile Olimpice de la Atena, unde am câștigat trei medalii de aur, și Campionatele Europene de la Cluj, unde am cucerit ultima medalie din carieră, aur la bârnă”, declara sportiva.

Catalina Ponor
Catalina Ponor

Să mai spunem că cel de-al doilea ambassador al Mondialelor de la Stuttgart a fost numit germanul Fabian Hambuechen, multiplu medaliat la Jocurile Olimpice, Campionate Mondiale și Europene.

Revenind la Mondialele care vor începe pe 4 octombrie, să spunem că România va participa la eveniment cu 12 sportivi, fete și băieți, după cum urmează:

Ana-Maria Puiu, Maria Pană, Ioana Crișan, Denisa Golgotă, Maria Holbură și Carmen Ghiciuc, la feminine, respectiv Toma Roland Zseder Modoianu, Cristian Bățagă, Andrei Vasile Muntean, Marian Drăgulescu, Bogdan Vlad și Răzvan Denis Marc, la masculin.

 

 

Puteți susține AntiMafia.ro făcând o donație. Vă mulțumim!
  •  
  •  
  •  

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Noi știri despre situația CSM București

mie oct. 2 , 2019
Hits: 147Noi știri despre situația CSM București – Scrisoarea părinților sportivelor din CSM București Am citit articolele dumneavoastră privind situația clubului CSM București la recomandarea unui alt coleg de serviciu și am rămas plăcut surprins de acuratețea informațiilor și corectitudinea surselor. Referitor la situația Junioarelor 3 (J3F) de la handbal, vă pot spune cu siguranță următoarele: – până acum existau […]
CSM Bucuresti - antimafia.ro