Campania Morții – Morții de la Colectiv

Hits: 223

Campania Morții – Morții de la Colectiv

Campaniile electorale sunt despre ce vor să facă unii pentru a fi viața cetățenilor unei comunități mai bună.

Klaus Werner Iohannis face campanie cu MorțiiCrima-din-Colectiv-antimafia.ro

Așa se simte el bine: când se umplu ecranele televizoarelor cu imaginile morții unor tineri, la patru ani de la Crima din Colectiv, pentru că la Colectiv a fost o Crimă Abominabilă pusă la cale de unii care trebuiau să conducă România.

Pentru tâmpiții care încă mai cred în teoria accidentului, dacă aveți forță, uitați-vă la draperia aceea de la ușa închisă cu lanț, care era intactă, într-o încăpere în care tinerii erau incendiați cu napalm, o substanță interzisă și în războaie.

În postarea de a doua zi după incendiu, am scris explicit că a fost vorba de o crimă, iar la trei zile l-am acuzat public pe Iohannis că este criminal. Bineînțeles că a rămas nepedepsit, ca mulți alți criminali din lumea asta. A rămas el nepedepsit Generalul Pinochet după crime în masă, ba este lăudat și după moarte de adepții neoliberalismului, așa că occidentul este obișnuit.

Campania Morții începută de Cumpănașu

Campania Morții începută de Cumpănașu, care s-a suit cu picioarele pe oasele unei fetițe pentru a lua trei voturi și opt milioane de euro, este continuată la un alt nivel de Iohannis: Imagini ale morții pe post de afiș electoral.

Asta e România “normală” a lui Iohannis

Asta e România “normală” a lui Iohannis: România Morții. Istoria este plină de Dictatori care au ajuns și s-au menținut la putere prin Moarte.

Iohannis nu este decât o palidă copie a lor, dar mai e timp, cine știe ce-i mai bagă Dracul în Cap.
Bineînțeles că Ponta și-o merită cu vârf și-ndesat, așa se întâmplă dacă stai numai în genunchi dând ritmic din cap în fața lui Maior și a Securiștilor lui; la fel ca și toți cei responsabili, în frunte cu Arafat, un mit fals inventat de Securitate, care acum îl elimină.

Mandatul lui se plătește cu Moarte

Pentru ascunderea filmului bineînțeles trebuie să răspundă, și el și alții, iar așa zisa operațiune de salvare, de fapt un fel de haos al morții, se petrecea sub privirile blege ale Ministrului Afacerilor Interne, care altfel nu slăbește nici o ocazie să ne spună ce bărbat și militar de carieră e el, în fapt un izmănar, și ale Șefului ISU, pentru a cărui imagine au murit oameni, inclusiv o tănără nevinovată în Apuseni.

Va trece însă Campania Morții și, până la următoarea campanie, când afișele se vor umple din nou de sânge, vom fi uitat și de Arafat și de Oprea, dar va avea grijă Iohannis să ne amintească că mandatul lui se plătește cu Moarte.

Puteți susține AntiMafia.ro făcând o donație. Vă mulțumim!
  •  
  •  
  •  

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Prostul dacă nu e și fudul, parcă nu e prost destul!

vin oct. 25 , 2019
Hits: 223Prostul dacă nu e și fudul, parcă nu e prost destul! O spun din start că textul de față este un fel de pamflet, o satiră, dacă vreți, la adresa funcționarilor din Federația de Popice, care sunt mânați de răutăți absurde și profită de funcțiile pe care le dețin. Bandaj pe rănile sărăciei Am mai scris despre Indemnizația de […]
Elisabeta-Badea-antimafia.ro