CAMPANIA CONTINUA

Hits: 0

Articol din Le Point:,,… Ils ont enfin trouvé l’homme qui peut incarner leur colère contre le système et répéter l’expérience « En marche ! » : Dacian Ciolos, dénommé « le Macron roumain ».

,,Ei (tinerii-n.n.) au găsit, în sfârșit, omul care poate incarna furia lor impotriva sistemului și repeta experienta ,,En Marche”: Dacian Ciolos, denumit Macron al romanilor.”

Cât timp a fost comisar european pentru agricultura, cei mai mulți dintre funcționarii de la Bruxelles și o parte a parlamentarilor credeau ca Ciolos este comisar francez, deoarece vorbea preponderent in franceza, foarte rar în engleza. Dar nu numai.

Acuma, dacă ați observat, pentru USR-PLUS campania continua. N-a încetat deloc după ziua de duminica. Atât in mediul online, pe televiziuni cât și în cel social. Liderii participa la evenimente care asigura vizibilitate publica.

Ținta lor este clara, câștigarea prezidențialelor și apoi a alegerilor din 2020. Asa se și explica prezenta lor la A3. Dușmanul de moarte al lui Iohannis. Dacă Iohannis ar intra in turul doi cu Barna – el va candida -, Antenele îl vor susține pe Barna. Și vor merge la toate televiziunile.

Dacă PNL-ul nu va ști sa contracareze ofensiva totala a USR-PLUS dusa în mediul online si în mass media, va pierde. Fiindcă aia știu s-o facă și au și bani. Da, USR-PLUS au finanțare externa puternica. Sunt vârful de lance al fortelor globalist-progresiste în România.

Cum ar putea să-i bata PNL? Venind cu solutii economice concrete, cum a făcut ieri Câtu. Și să-i provoace la dezbateri. Acolo, USR-istii sunt surclasati. N-au oameni. Fac doar zgomot.

Alex Narcis Dima

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *