CAMATARUL BATAUS HORIA CONSTANTINESCU – O PATA NEAGRA PE OBRAZUL ANPC

Hits: 146

Horia Constantinescu, directorul OPC Constanta, are cu mult mai multe bube in cap decat s-ar crede

Ramas in memoria colectiva dupa ce a agresat o femeie in Costinesti doar pentru ca isi intinsese prosopul pe plaja administrata de el, lovind-o ca un huligan cu picioarele, sau gestul de a arunca sfidator cu hartii in fata ziaristilor prezenti la nunta fiului lui Liviu Dragnea, Horia Constantinescu, directorul OPC Constanta, are cu mult mai multe bube in cap decat s-ar crede.

Horia Constantinescu este numit director al OPC Constanta, fara studiile necesare

Sustinut de familia Nastase si Liviu Dragnea, Horia Constantinescu este numit director al OPC Constanta, fara insa a avea studiile necesare pentru detinerea unei asemenea pozitii in cadrul institutiei, picand chiar concursul organizat cu dedicatie pentru el.

Dar cand esti nasul de cununie al lui Andrei Nastase orice este posibil, devii chiar seful Corpului de Control al presedintelui ANPC. Dar haideti sa vedem de unde si pana unde aceasta prietenie stransa intre Andrei Nastase si Horia Miron Constantinescu.

Turistă agresată de șeful OPC Constanța, Horia Constantinescu

Adevărata față a lui Horia Constantinescu, bișnițarul pus de Dragnea șef la OPC Constanța. Agresează o turistă care și-a întins prosopul pe plaja din Costinești administrată de el, deși nu avea dreptul să-i interzică accesul

Publicată de Baricada TV pe Marţi, 28 august 2018

RODRAG.TRADE.CO.SRL schimbase deja de doua ori denumirea

Firma RODRAG.TRADE.CO.SRL, relativ veche pe piata din Romania, in cei 13 ani de activitate isi schimbase deja de doua ori denumirea. Avand 10 actionari, firma se ocupa de comert, import-export, productie agricola. Sediul social figura pe Soseaua Nordului la nr.7, pe malul lacului Herastrau.

La data de 15 ianuarie 2009, la Registrul Roman al Comertului este inregistrat un act prin care pachetul de actiuni se imparte in mod egal intre Andrei Nastase si Horia Miron Constantinescu. Se cere mutarea sediului social tot pe Soseaua Nordului, dar la nr.1. Actionarii incep constructia unui restaurant exclusivist, Bonton Palace, pe malul lacului. Autorizatia de construire este data de primarul Andrei Chiliman, la data de 8 ianuarie 2010, insa, intr-un raport  al Inspectoratului de Stat in Constructii, in 2011, se arata ca firma RODRAG.TRADE.CO.SRL ar fi facut ilegal lucrari de amenajare.

La data de 22 aprilie 2009, Andrei Nastase ii cesioneaza pachetul sau de actiuni Corneliei Maria Petreanu, mama lui Horia Constantinescu, in varsta de 68 de ani la acea data.

Maison de Karin Nordului SRL, datorii la ANAF de 200.000 lei

La foarte scurt timp, la adresa din Soseaua Nordului mai apar inregistrate inca doua firme, avand-o printre actionari pe viitoarea sotie a lui Horia Constantinescu. Important de specificat este ca restaurantul Bonton isi desfasoara activitatea prin una din aceste firme si anume Maison de Karin Nordului SRL, avand datorii la ANAF de 200.000 lei.

Actionar principal este un offshore din Panama, Prival Consultants SA

In momentul de fata, potrivit Registrului Comertului, societatea RODRAG TRADE CO SRL  este administrata de Horia Constantinescu. Actionar principal este un offshore din Panama, Prival Consultants SA, firma fiind inregistrata in 2012 de Bufete MF &CO – societate de avocatura, parte a grupului Mossack Fonseca. In octombrie 2014, în structura Prival Consultants S.A. intră Ilinca Sofia Callau (preşedinte), Laura Cristina Ciortea (secretar) şi Cornelia Maria Petreanu (trezorier).

Cu un an înainte, în octombrie 2013, potrivit Registrului Comertului din Romania, Cornelia Maria Petreanu şi Horia Constantinescu îşi cesionaseră acţiunile offshore-ului din Panama, care ajunsese să deţină astfel 100% din RODRAG.TRADE.CO. SRL. Potrivit ultimului bilanţ depus la Ministerul de Finanţe, firma din România care ar controla restaurantul de pe malul lacului Herăstrău are un singur angajat, datorii de aproape zece milioane de lei (9.841.723) şi obiect principal de activitate declarat de închiriere şi subînchiriere de bunuri imobiliare.

De un off-oshore din statul Panama este legată şi societatea Agrement Serv SRL, controlată tot de prietenului lui Andrei Năstase, Horia Constantinescu.

La fel ca în cazul societăţii care administrează Restaurantul Bonton, în aceeaşi zi, 23 octombrie 2013, în structura Agrement Serv SRL apare un offshore înfiintat tot de Mossak Fonseca.

Adswood Holding S.A. îşi schimbă structura acţionariartului în Panama, tot în octombrie 2014, ca şi Prival Consultants SA. Şi în această firmă sunt Ilinca Sofia Callau (preşedinte), Laura Cristina Ciortea (secretar) şi Cornelia Maria Petreanu (trezorier).

Agrement Serv SRL administează din 2002 fostul ştrand Străuleşti şi terenul aferent. Perimetrul se suprapune cu planurile de extindere ale Magistralei 4 de metrou in zona de nord a Capitalei cu încă două stații – Laminorului și Străulești.

Exproprierea impusă de stat este subiectului unui proces la Tribunalul Bucureşti intentat în 2013 de Agrement Serv SRL. Societatea susține că preţul oferit de Metrorex este prea mic şi cere, pentru terenul aferent viitorului depou Străuleşti şi a parcării publice aferente, 2,5 milioane de euro.

Valoarea despăgubirilor  8.130.543 lei (n.r. – 1.812.486 euro)

„Valoarea despăgubirilor propuse de expropriatorul SC METROREX SA se ridică la suma de 8.130.543 lei (n.r. – 1.812.486 euro), despăgubire menţinută şi de Curtea de Apel Bucureşti prin respingerea apelului formulat de SC AGREMENT SERV SRL şi admiterea apelurilor SC METROREX SA şi Ministerului Public. Instanţa de judecată nu a dat deocamdată câştig de cauză SC AGREMENT SERV SRL.

Nu poate fi apreciată eventuala influenţă asupra bugetului destinat lucrărilor (…) Eventuala sumă suplimentară va fi solicitată de la bugetul de stat, nefiind posibilă plata din bugetul aferent execuţiei lucrărilor”, arată Biroul de presă al Metrorex. Agrement Serv SRL, al cărui administrator este Horia Constantinescu, are în concesiune şi o parte din plaja Costinesti.

Hotelul este controlat de societatea Bonton Chalet SRL

Agrement Serv SRL are 11 angajați şi, potrivit Ministerului de Finanțe, în 2014 a înregistrat datorii de peste 6,5 milioane de lei. Societatea figurează ca fiind în procedură de executare silită, declanşată de ANAF, pentru neplata asigurărilor sociale. Suma pe care trebuie să o recupereze statul este de aproape 200.000 de lei. Horia Constantinescu ar fi şi în spatele BonTon Chalet, construit în 2012 la baza pârtiei Azuga.

Hotelul este controlat de societatea Bonton Chalet SRL, în structura căreia este unic acţionar Elena Constantinescu, soţia lui Horia. Conform datelor oficiale, hotelul are un singur angajat şi nu are profit. În 2014, BonTon Chalet a raportat o pierdere de aproape 250.000 de lei. Cam cati ani trebuie sa mai treaca pentru ca acest puscariabil sa fie luat la intrebari si executat conform legii?

 

 

Puteți susține AntiMafia.ro făcând o donație. Vă mulțumim!
  •  
  •  
  •  

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

UN TIRIPLICI

vin iun. 21 , 2019
Hits: 146 Dan Andronic: „Prostovanul ăla USR-ist de Andrei Caramitru vrea să redenumească bulevardul Kiseleff, Bulevardul Eroilor Anti-comuniști. Dan Andronic: „Prostovanul ăla USR-ist de Andrei Caramitru vrea să redenumească bulevardul Kiseleff, Bulevardul Eroilor Anti-comuniști. Pentru că dă dovadă de analfabetism cultural de clasa a 6-a și crede că Pavel Kiseleff a fost vreun general KGB, eu propun să-i scoată din […]