Bufnițele lui Ciupitu și soacra cu trei nurori?

Hits: 495

Bufnițele lui Ciupitu și soacra cu trei nurori?

 

Au primit denumirea de bufnițe, în speranța că vor deveni cele mai înțelepte de pe semicerc, dar și din dorința de a-și impresiona adversarele, cu goluri multe și cu o apărare de netrecut… Da, bufnița poate fi descrisă ca un amestec de sentimente, poate fi disprețuită, iubită, venerată și chiar învestită cu vrăji dintre cele mai periculoase. Dar oricum am privi-o, o găsim aproape și de folclorul românesc – bufnița își poate roti capul cu 270 de grade, iar asta înseamnă că poate vedea și la spate, asemenea soacrei cu trei nurori, din basmele noastre populare.

 

 

Și dacă vorbim de noua echipă de handbal feminin CS Activ Ploiești și, mai ales, de antrenorul ei Florin Ciupitu, spunem că numele li se potrivește perfect – handbaliste ca Irina Shutka, Cristiana Nica și chiar Flori Popescu au puterea să domină și să incline balanța în fața oricărui team care ar vrea să le fure punctele. Și dacă o mai adăugăm și pe Ionela Leuștean, fata care a simțit pe pielea ei cât de tare arde tricolorul, atunci când îți cântă imnul, atunci avem imaginea unor bufnițe iubite, chiar venerate de suporterii proprii, dar și disprețuite de echipele cu care aceste fete se vor lua la trântă.

 

În ceea ce-l privește pe antrenorul Florin Ciupitu, acesta își rotește și el capul în toate părțile și nimic nu-i scapă – cere muncă și iar muncă, strigă la toate elevele și le strunește, mai ceva ca jocheul care-și împinge calul la linia de sosire: ”Vrea multe de la mine, dar eu simt că abia acum fac handbal și mai am multe de recuperat. Am venit de puțin timp aici, pentru că am ales cu sufletul – am avut oferte de la Chișineu-Criș și de la Galați, nu m-am gândit nicio clipă la bani, am vrut să lucrez cu acest antrenor și să fac parte și eu din proiectul de la Ploiești”, ne declara Florentina Popescu, handbalistă venită de la Pitești.

Ionela Leuștean face handbal de 11 ani, primul contact cu mingea mica fiind la CSȘ Călărași, sub îndrumarea antrenorului Constantin Frâncu. Și spuneam despre Ionela că a-mbrăcat, deja, tricoul naționalei de senioare, fiind cooptată în lotul lărgit de la Trofeul Carpați: ”Vreausa le multumesc fetelor din echipă, m-au ajutat să-mi pun în evidență calitățile. Am avut emoții foarte mari, însă toți din jurul meu m-au ajutat să depășesc aceste trăiri intense, mai ales că eu eram singura handbalistă din liga a 2-a – a fost o experiență unică și mi-aș dori s-o repet cât mai des. Despre antrenor ce să zic, lucrăm împreună de aproape patru ani și știu că el vrea tot mereu perfecțiunea”, ne declara și Leuștean, o jucătoare chiar medaliată, dacă ne gândim la argintul de la Junioare II și cele trei titluri de la Junioare I, toate obținute pe vremea când era la CSM București.

 

 

Sunt multe de spus, despre echipa prahoveană , pentru că mai sunt și alte bufnițe despre care vrem să vorbim și promitem s-o facem, pe parcursul acestui sezon. Până atunci, însă, să amintim faptul că CS Activ Prahova Ploiești a fost repartizată în Seria C din Divizia A, alături de CS Dacia Mioveni 2012, CSU Târgoviște, CSM Tg Jiu, ACS Odorhei și Național Rm Vâlcea. În primul meci, Prahova Ploiești va juca pe teren propriu, împotriva celor de la Odorhei, partida urmând să se desfășoare luni, 9 septembrie, în Sala Olimpia din Ploiești, cu începere de la ora 17:00

 

Puteți susține AntiMafia.ro făcând o donație. Vă mulțumim!
  •  
  •  
  •  

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Enăchescule, ești prea mic, pentru un război cu Tadici!

mar sept. 3 , 2019
Hits: 495Enăchescule, ești prea mic, pentru un război cu Tadici! După înfrângerea de la Zalău, 24-25 cu gruparea de la Meseș, conducerea echipei feminine de handbal CSM București a luat foc, aproape la propriu, îndreptându-și tirul spre managerul zălăuan Gheorghe Tadici, care, în opinia bucureștenilor, ar fi principalul vinovat pentru acest rezultat surprinzător. Și dacă o vreme, adică aproape două […]