27.1 C
București
luni, iunie 17, 2024

Bătrânul și Politica Basarabeană

Paul Szasz Sebeș – redactor AntiMafia.ro

Parafrazând titlul unui roman celebru, acest  text se vrea a fi povestea unui bătrân care pur și simplu nu vrea să plece din politica de la Chișinău. Este vorba despre  Vladimir Voronin. 

Bătrânul general de  miliție, care  a fost 8 ani președintele Republicii Moldova, va  reveni în Parlament. În tandem cu Igor Dodon, deși până acum îl acuza pe Dodon de trădare. Este interesant faptul că primul pe lista de candidați  este Voronin. Al  doilea este Dodon. Prin asta el vrea să arate că îi este superior lui Dodon. Alianța dintre  PSRM (condus de  Igor Dodon) și PCRM (condus de Vladimir  Voronin) este semnul că Dodon e disperat.
    Adevăratul câștigător al acestei alianțe e Voronin. Asta pentru că va reveni în  Parlament și că Dodon a ajuns la mâna lui.
   Nu cred însă că Voronin va rezista mult în această alianță. Să nu uităm că și Renato Usatîi a vrut să facă alianță cu Voronin. Cert este că circul va reveni în Parlamentul de la Chișinău. Vladimir Voronin este cunoscut pentru declarațiile sale comice.

Articole similare

Ultimele aparitii