AUGUSTIN DECREPITEAN

Hits: 59

Fostul sef al CCR, la TVR, întrebat de moderator dacă Liviu Dragnea iese din pușcărie: “Nu, pentru că dacă citiți cu atenție comunicatul Curții, spune acolo că se vor rejudeca numai procesele în care, încă nu au primit o soluție definitivă. Deci dosarele de dinainte de ianuarie 2019, care încă nu au primit o decizie definitivă. Deci dosarele în care s-a pronunțat o decizie definitvă nu vor beneficia de dispoziția acestei decizii.”

Tot Decrepitean, la Realitatea tv, întrebat, la fel, dacă scapă Dragnea:,, În mod normal, vor beneficia toți cei care au fost judecați de complete de 3 de la Înalta Curte, pentru că la alea se referă decizia. Este vorba de 180 de dosare care au fost judecate în perioada asta. Dacă ne uităm la precedenta decizie, cea de la 5 judecători, atunci au fost eliberați și cei care erau deja condamnați definitiv. Au fost eliberați din închisoare pentru că li s-a aplicat și lor decizia Curții Constituționale. Situație este similară acum, de aceea nu este mare mirare că s-a dat această decizie, pentru că suntem în aceeași situație ca la completurile de cinci, doar că acum e vorba de cele de trei.” Adica, scapa, deci!

Voi ati inteles ceva? Decrepitean de la Realitatea il contrazice pe Decrepitean de la TVR. La interval de vreo 4 ore.

Dar asta nu e tot. Fiti atenti!

Decrepitean, pentru B1 tv: ,,Este halucinant să spun asta, dar decizia este normală, dat fiind precedentul cu cele de 5 judecători. (…) Nu trebuia să se ajungă aici, ICCJ știa de lege, știa că nu au procedat corect.”

Decrepitean, pentru Mediafax: „Eu cred că şi de această dată Curtea Constituţională a pronunţat o decizie într-o situaţie în care nu era conflict juridic de natură constituţională. Nu întotdeauna când judecătorul nu respectă legea ne aflăm într-un conflict între Justiţie şi Parlament pentru că sunt căi de atac şi se poate apela la ele.”

Omul asta a condus CCR? E posibil? De unde o fi aterizat in justitie, de la șaiba? El afirma și tot el iși dă în cap. Își desființează afirmațiile. Nu mai vorbesc de vocabularul și exprimarea lui, de nivelul unor elevi care n-au trecut BAC-ul. Si pe cati magistrati nu i-am vazut vorbind asa…! Care in afara de dosare n-au mai citit nimic. Limbajul lor este o insailare de stereotipuri, de clisee de jargon.

Puteți susține AntiMafia.ro făcând o donație. Vă mulțumim!
  •  
  •  
  •  

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Marele jaf cooperatist din județul Cluj

joi iul. 4 , 2019
Hits: 59 Cum a fost praduita cooperatia din judetul Cluj Valer Marian Cooperatia din Romania, sub diversele ei forme de activitate(de consum, de credit, de mestesuguri, de prestari servicii), a devenit una din ultimele relicve a regimului comunist, din pacate tot mai prafuita si mai jefuita. Cu un patrimoniu estimat la multe miliarde de euro, detinand zeci de mii de […]