Aproape de o tragedie: Handbalista Ines Khouildi a ajuns în spital

Hits: 904

Aproape de o tragedie: Handbalista Ines Khouildi a ajuns în spital, după ce a fost lovită în laringe de Crina Pintea!

 

S-a întâmplat la meciul dintre CSM București și Gloria Buzău, desfășurat în Sala Rapid din Capitală: la un moment dat, buzoianca Ines Khouildi a acuzat o lovitură în gât, în prima repriză, primită din partea pivotului bucureștean Crina Pintea.

Lovitura a fost discretă, pentru că victima n-a căzut și n-a reclamat nimic, pe moment. Ba mai mult, interul stâng al Gloriei a terminat meciul în teren, fiind o jucătoare de bază, în centrul apărării echipei sale.

Handbalista a suferit o deplasare a laringelui

Din păcate, starea ei s-a agravat, iar staff-ul formației din Buzău a dus-o la spital. Din surse apropiate am aflat că handbalista a suferit o deplasare a laringelui, o fractură, aș numi-o eu, lovitura primită fiind una destul de puternică. Ines a rămas de vineri în spital, urmând ca astăzi medicii să ia decizii importante – sportiva, care a primit perfuzii, în tot acest timp, vorbește din ce în ce mai greu și acuză dureri (laringele este un organ al fonaţiei, situat în gât, între faringe şi trahee).

 

 

 

 

 

 

A doua zi, în aceeași sală de sport a avut loc o altă partidă, de data aceasta de băieți, între CSM București și Dinamo. A fost un adevărat război, între cele două grupări bucureștene, mai ales în a doua repriză, cu faulturi din cele mai brutale. Și ceea ce era de nedorit s-a întâmplat, până la urmă: unul din dinamoviști a fost lovit grav la cap, fiind nevoie să i se aplice un bandaj, care să-i oprească sângerarea. Și el a fost oprit pe bancă, până la finalul meciului.

Orice sportiv luptă pentru victorie

Sigur, orice sportiv luptă pentru victorie, dar asta nu înseamnă să apelezi la astfel de lovituri care să-i pună adversarului viața în pericol. Este vorba de educația de acasă, de educația de la club, de fair-play-ul despre care se tot vorbește că există în sport, iar dacă ne gândim că situația dramatică se poate întoarce, oricând, și împotriva ta, atunci aș putea spune că trebuie să existe o anumită conduită pe teren, o grijă reciprocă, dacă vreți, ca toți sportivii intrați în joc să ajungă sănătoși acasă.

Da, handbalul este un sport de contact, putem spune și asta, dar nu există niciun motiv să-ți lovești adversarul cu cotul în gât: nu știm dacă pivotul bucureștean Crina Pintea este la curent cu urmările gestului ei!

Verdictul medicilor a căzut ca un trăznet

Verdictul medicilor a căzut ca un trăznet: handbalista din Buzău va sta pe tușă trei luni și va fi ținută sub un tratament strict. Da, viața i-a fost pusă în pericol, așa se pare!

Vinovatul este fiul lui Gino Iorgulescu

P.S. 1  Duminică dimineața, un tânăr de 24 de ani i-a luat viața unui alt tânăr, tot de 24 de ani, în urma unui accident de mașină terifiant – cel care a scăpat cu viață, încă, pentru că este și el la spital, în comă, a intrat cu bolidul său într-o mașină de pe contrasens, având o viteză de 240 km/oră. Șoferul celălalt a fost spulberat…
Vinovatul este fiul lui Gino Iorgulescu, șeful Ligii Profesioniste de Fotbal, un tânăr care conducea un Aston Martin, ce are sub capotă aproape 500 de cai putere. Mă gândesc că a muncit mult acest copil, de la vârstă fragedă, ca să conducă un astfel de bolid. Teribilisme, accese de furie, excentricitate și chiar țicneală, de astea sunt capabili tinerii noștri…
Puteți susține AntiMafia.ro făcând o donație. Vă mulțumim!
  •  
  •  
  •  

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Federația de Handbal, din nou cu bocancii peste propriile regulamente!

lun sept. 9 , 2019
Hits: 904Federația de Handbal își încalcă propriile regulamente, fără nicio jenă Federația de Handbal, din nou cu bocancii peste propriile regulamente! Cu câțiva ani în urmă, scriam despre faptul că Federația de Handbal își încalcă propriile regulamente, fără nicio jenă. Mai precis, le interpreta după cum îi dictau interesele. Și așa s-a întâmplat chiar de la primele luni de mandat […]