Apel la Gabriela Firea: ”Demiteți-o pe Gabriela Szabo și trimiteți controlul la CSM București”!

Hits: 930

 

Apel la Gabriela Firea: ”Demiteți-o pe Gabriela Szabo și trimiteți controlul la CSM București”!gabriela-szabo-antimafia.ro

Este strigătul disperat al unui consilier al Primăriei București, Ion Valentin Voicu, adresat primarului Capitalei, Gabriela Firea, de a scăpa cât mai repede de Gabriela Szabo, de la conducerea Clubului Sportiv al Municipiului București. Cauzele sunt managementul defectuos, practicat de directorul general, și situația precară în care a ajuns clubul bucureștean.

CSM București nu mai are volei, baschet, rugby, motociclism, șah, la nivel de seniori. Departamentul de Atletism este bulversat, yachtingul este istorie, dar avem scrable și go, ba chiar și tenis, unde clubul le are ca angajate pe Irina Begu, Sorana Cârstea și Monica Niculescu.

Iată ce a apărut pe pagina de Facebook a lui Ion Valentin Voicu, care este și membru al Consiliului de Administrație al clubului bucureștean:

…”Se face că joi primeam de la un coleg o poză de pe portarul Judecătoriei Sector 3 cu privire la faptul că doamna director general al CSMB București m-a dat in judecată. Numai că nu am putut analiza motivele pentru care doamna Gabriela Szabo a acționat în acest fel și, mai mult, nu a avut curajul ori profesionalismul și decența de a-mi pune în vedere ceea ce ar urma să întreprindă.”

Dar, se va afla în curând și acest lucru nu va rămâne nelămurit.

Doamna director general Gabriela Szabo nu a aflat nici până în această clipă cum funcționează Clubul Sportiv Municipal București, cum este înființat acest club, dar va avea timp să afle pe parcursul acestui proces.

Răspunsurile Gabrielei Szabo la orice solicitare a fost: “vă rog să consultați atribuțiile Consiliului de Administrație din regulamentul de organizare și funcționare.”, dar se pare că doamna director general nu a înțeles că un regulament aprobat de CGMB nu poate fi deasupra legii, respectiv a Legii nr. 215/2001 și, bineînțeles, a codului administrativ adoptat.

Să nu mai spunem că acest club a fost înființat în baza Legii nr. 215/2001 cu modificările și completările ulterioare și a legii educației fizice și sportului nr.69/2000. (articolul 1 din regulamentul de funcționare).

Având in vedere ca se folosește de toate pârghiile necesare din club in acest proces in calitate de Director General.

Stimată doamnă Primar General Gabriela Firea având in vedere toate informațiile pe care le dețineți de la membrii Consiliului de Administrație, de la părinții copiilor care au venit la primăria capitalei ca să vă comunice că au fost dați afară de la CSMB fără acordul Consiliului de Administrație (unde încă din luna septembrie s-a exprimat dorința de a nu se atinge nimeni de juniori și că, în acest sens, exista o decizie a C.A.), am rugămintea să întreprindeți toate demersurile necesare pentru ca în ședința din data de 24 Octombrie 2019 să propuneți demiterea directorului general al Clubului Sportiv Municipal, doamna Gabriela Szabo.

Trimiteți Corpul de control la Clubul Sportiv Municipal

Rog, de asemenea să trimiteți Corpul de control la Clubul Sportiv Municipal, unde dacă sunt invitat voi participa în calitate de consilier general și membru în consiliul de administrație.

O exprim public așa cum i-am și comunicat de fiecare dată și doamnei Gabriela Szabo ori am comunicat oficial în cadrul Consiliului de Administrație: are tot respectul meu pentru ceea ce face și, mai ales, pentru ceea ce a făcut pentru România și pentru București în calitate de sportiv.

Numai că, încojurându-se de persoane de rea credință care au informat-o greșit în toată această perioadă, iar doamna director general ne-a transmis în același algoritm datele, s-a ajuns în această situație delicată în care se află Clubul Sportiv Municipal.

Datorii din anul 2018

Au rezultat, astfel, datorii din anul 2018 – moment în care, practic, clubul a avut cel mai mare buget din istoria sa”.

Să așteptăm data de 24 octombrie, când primarul Capitalei, Gabriela Firea, ar trebui să dea curs recomandării consilierului Voicu – nu de alta, dar în felul acesta se mai stopează din risipa financiară, pe care CSM București o face cu cele peste 60 de procese pe care le are pe rol, fie ca pârât, fie ca reclamant. Țineți minte, 24 octombrie!

Puteți susține AntiMafia.ro făcând o donație. Vă mulțumim!
  •  
  •  
  •  

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Cine nu sare, La Închisoare!!! Dan Barna este Penal! (!!!)

vin oct. 18 , 2019
Hits: 930Cine nu sare, La Închisoare!!!!! Dan Barna este Penal! (!!!) A furat Milioane de Euro din Fonduri Europene, pentru el și acoliții lui. Iohannis este Penal: A furat case și 500:000 de euro din bani publici. Bașca Milioanele de care știe Coldea. Rareș Bogdan este Penal: a furat bani prin încredințări directe pentru consultanță doar de la instituții publice. I-a […]
Dan-Barna-este-Penal!-antimafia.ro