Angajații CSM București se pregătesc de grevă! Gabi Szabo nu mai are susținerea primarului Firea…

1

Hits: 1266

Angajații CSM București se pregătesc de grevă! Gabi Szabo nu mai are susținerea primarului Firea…greva csm bucuresti

Ieri, mai pe seară, la sediul clubului Capitalei a avut loc ședința Consiliului de Administrație, o întâlnire menită să rezolve cele mai grave probleme din cadrul clubului bucureștean. Din păcate n-avea să se întâmple nimic, pentru că de la vorbă, la faptă, drumul este destul de lung, și pe deasupra îți mai trebuie și tăria opiniunilor, vorba lui Nenea Iancu Caragiale.

”Să-nțeleg că vreți să demisionez”

Directoarea CSM-ului, Gabriela Szabo, a fost anunțată, de unul din consilierii de la primărie, că nu mai beneficiază de susținerea edilului Gabriela Firea, cea care a adus-o pe fotoliul CSM, cu doi ani în urmă, și care i-a și aranjat concursul pentru ocuparea acestui post.

”Să-nțeleg că vreți să demisionez”, i-a întrebat Szabo pe membrii Consiliului, dar a lăsat să se înțeleagă că nu va face acest act de onoare. Mai ales că nimeni din Consiliu nu a dat niciun răspuns și nu a insistat cu eliberarea din funcție, semn că nu este curaj și demnitate nici printre mai marii de la Primăria Capitalei.

Au ajuns la capătul răbdărilorgreva csm bucuresti

Dacă s-a ajuns aici, înseamnă că zilele lui Szabo, în funcția de director general al clubului, sunt numerate, probabil că și Firea a ajuns la capătul răbdărilor, să tot citească și să plătească oalele sparte ale prietenei ei.

Mai grav este faptul că și angajații clubului au ajuns la capătul răbdărilor și se pregătesc să picheteze sediul clubului și al Primăriei, alături de sportivi și antrenori, cei care au mai rămas!

Nu știm exact când se va întâmpla acest gest, cert este faptul că acțiunea va aduce o pată pe obrazul sportului din Capitală, iar asta din pricina managementului prost, făcut de directoarea Gabriela Szabo.

”Vrem să scăpăm de Szabo, nimeni din club nu o mai vrea, nu o mai respectă, nici măcar persoanele care i-au arătat supunere oarbă. Avem forța să o luăm de la capăt, să reconstruim ceea ce a dărâmat ea. Să ne lase cu necazurile noastre, să ni le ducem singuri. S-a făcut și ne-a făcut de râsul lumii întregi. Aproape că am pierdut campionatul intern la handbal, și anul acesta, baschet nu mai avem, nici volei, nici rugby, atletismul este comandat de soțul ei, Zsolt Gyongyosi, și abia mai respiră, până când să mai suportăm”?, ne spuneau persoane din cadrul clubului.

Puteți susține AntiMafia.ro făcând o donație. Vă mulțumim!
  •  
  •  
  •  

One thought on “Angajații CSM București se pregătesc de grevă! Gabi Szabo nu mai are susținerea primarului Firea…

  1. Bine dar cine a pus-o.. !!
    Si pe ce criterii !
    Aici este vb despre management nu despre a “alerga”!!Nu ai cum sà ceri performantà la cine nu poate da ….este prea mult !!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Rareș Bogdan: "Românul e un animal, un nesimțit și un mâncău, care-și vinde votul pe doi mici și o bere.”

mar sept. 24 , 2019
Hits: 1266 Rareș Bogdan: “Românul e un animal, un nesimțit și un mâncău, care-și vinde votul pe doi mici și o bere.” A început vânătoarea de proști! Tare ca piatra este inima parvenitului ce sufocă inima Țării! Să nu vă supărați, sunteți orbi, stimați concetățeni! Ceea ce ceilalți nu vor să vadă eu mă încăpățânez cu disperare să văd: agonia […]
Rareș Bogdan: "Românul e un animal, un nesimțit și un mâncău, care-și vinde votul pe doi mici și o bere.”