AMINTIRI DIN „COPILĂRIILE” – CARE AU PĂCĂLIT GĂLĂȚENI ȘI TECUCENI

Hits: 134

AMINTIRI DIN „COPILĂRIILE” – CARE AU PĂCĂLIT GĂLĂȚENI ȘI TECUCENantimafia.ro

În primăvara anului 2016, într-un comunicat de presă publicat de Departamentul pentru Investiţii Străine şi Parteneriat Public-Privat din cadrul Guvernului (InvestRomania) se anunța că Primăria Municipiului Tecuci a încheiat un parteneriat cu Compania spaniolă Sustainable Waste Treatment S.L. (SWT) pentru înfiinţarea unei fabrici de sortare şi tratare a deşeurilor din localitate, proiect ce se ridică la 25 milioane euro. Fabrica despre care se discuta la acel moment utma să creeze 35 de locuri de muncă noi.

Aceeași companie semnase un parteneriat și cu municipiul Galați, pentru aceleași „basme”

„Investiţia din România face parte dintr-un proiect integrat al companiei ce prevede realizarea la Galaţi a unei fabrici de prelucrare a materiilor prime rezultate din reciclare (plastic şi sticlă). Valoare cumulată a celor două proiecte (Tecuci şi Galaţi) se ridică la 80 milioane euro, urmând să creeze în total 145 de noi locuri de muncă”, arat un comunicat de presă publicat de Departamentului pentru Investiţii Străine şi Parteneriat Public-Privat din cadrul Guvernului (InvestRomania), instituţie care a oferit asistenţă firmei spaniole SWT în dezvoltarea proiectului.

Fabulosul parteneriat se încheiase în preajma campaniei electorale pentru alegerile locale. Cele două municipii erau conduse de „vajinici” primari liberali.

Campania a trecut, despre marile investiții, făbricuțe și locuri de muncă nu s-a mai auzit nimic iar între timp județul Galați s-a umplut de gunoaie, tarifele la salubritate au crescut de 3-4 ori, iar gălățenii și tecucenii au rămas dând din buze și cu buzunarele găurite.

Puteți susține AntiMafia.ro făcând o donație. Vă mulțumim!
  •  
  •  
  •  

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Handbalul începe cu litera ”h”, de la hărțuire sexuală!

vin oct. 4 , 2019
Hits: 134Handbalul începe cu litera ”h”, de la hărțuire sexuală! În aceste zile, handbalul românesc este măcinat de un nou scandal sexual, de data aceasta la un club din Ploiești. Din nefericire, astfel de întâmplări nefirești se petrec cu o anumită ciclicitate în handbalul românesc, obligându-i pe părinții de fetițe, care intră în contact cu astfel de zvonuri, să se […]
hartuire-antimafia.ro

REVOLUT BUSINESS