Alicia Maria Gogârlă se-ntoarce acasă – în cârje, dar optimistă!

Hits: 2696

Alicia Maria Gogârlă se-ntoarce acasă – în cârje, dar optimistă!

În urmă cu două săptămâni, la un meci al Junioarelor I, dintre Sepsi Sf Gheorghe și CSM Corona Brașov, valoroasa junioară Alicia Maria Gogârlă s-a accidentat grav, fiind diagnosticată cu ruptură de ligament încrucișat anterior. Motiv de îngrijorare pentru familie, la vremea respectivă, mai ales că antrenoare îi este chiar mama sa, fosta mare handbalistă Simona Gogârlă.

Medicul a constatat că musculatura Mariei este bună

Astăzi, însă, părinții sportivei sunt ceva mai bucuroși, pentru că Alicia se întoarce acasă, urmând să intre într-o perioadă strictă de recuperare. Junioara s-a operat vinerea trecută,  la Spitalul Nova Vita din Tg. Mureș, la doctorul Răzvan Melinte. ”Au fost probleme doar la ligament, nu și la menisc, iar piciorul nu s-a umflat. Medicul a constatat că musculatura Mariei este bună, însă până începe recuperarea mai trebuie să meargă la câteva controale.

Pe perioada sărbătorilor vom merge la Vâlcea, este un kinetoterapeut bun și acolo, iar când va începe sezonul, în 2020, ne vom întoarce la Brașov. Știm cât de importantă este revenirea, voi avea grijă să o facă așa cum trebuie”, ne spunea mama Aliciei, Simona Gogârlă. Îi dorim însănătoșire grabnică, tinerei jucătoare, mai ales că handbalul românesc are nevoie ca ea să intre cât mai repede în teren!

Puteți susține AntiMafia.ro făcând o donație. Vă mulțumim!
  •  
  •  
  •  

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

CÂINII LATRĂ , SCHWEIGHOFER ÎŞI FACE O NOUĂ FABRICĂ pentru DEFRIȘĂRI in România !

vin nov. 29 , 2019
Hits: 2696Compania austriaca de prelucrare a lemnului HolzindustrieSchweighofer, controlata de omul de afaceri Gerald Schweighofer, apreluat firma Finnforest Baco Production din Bacau, cu afaceri de 20 mil. euro de la grupul finlandez Metsaliitto Cooperative. Aceasta este o noua tranzactie pe care austriecii o semneaza intr-un interval de 12 luni pe piata locala. In decembrie 2008, ei au achizitionat fosta fabrica […]