Alexandru Cumpănașu – Renato Usatîi a finanțat în 2014 campania lui Iohannis!!!

Hits: 130

Alexandru Cumpănașu – Renato Usatîi a finanțat în 2014 campania electorală a lui Iohannis!!!

Ați văzut pe National Geografic, vreun biet animal, de exemplu un bivol, care cade într-o mlaștină și se zbate îngrozitor? Se zbate și își rage neputința și moartea care se apropie? Cu cât se zbate, cu atât se scufundă mai adânc în mocirla care-l înghite…Dan-Barna-antimafia.ro

Intr-un final, vine un crocodil care atacă năpraznic, fix la beregată, și-i curmă suferința…

Asta este imaginea mea despre Barna

Se zbate degeaba, nu știe ce e cu el, i se poate vedea groaza pe chip. Astăzi îngăima ceva de Gușă. Total! Deschiderea unui dosar Penal va fi lovitura finală, atacul năucitor.

Mie de Barna nu mi-e milă. Deloc. Și-o merită din plin

La National Geografic îți e milă de bivol. Mie de Barna nu mi-e milă. Deloc. Și-o merită din plin. A aruncat împreună cu șeful lui, Iohannis, o țară întreagă în aer, a cultivat ura, a fost portavocea unei Securități Criminale.

Deci Barna out, caz închis, iar cei care “l-au făcut” au fost fix Helvigh și Iohannis

Că tot veni vorba, este prima dată când face și Helvigh o faptă bună, igienică, dă o lovitură năpraznică Neomarxismului. Până aici e bine.

Ce urmează e mai rău: Alexandru-Cumpanasu-antimafia.ro

Campania începe să fie interesantă: Nu mă omor eu după Cumpănașu, a vorbit o întreagă emisiune despre cum e cu Mafia, cum va salva el țara, etc. Sincer, mi-am găsit ceva de lucru cu televizorul aprins, omul ăsta are o obsesie, și când să se închidă emisiunea, deodată, face o afirmație care probabil va zgudui rău de tot, posibil mortal, îl va arunca pe Iohannis direct în aceeași mlaștină în care se zbate pe final Barna.

Alexandru Cumpănașu declară, spunând că are și dovezi, că Renato Usatîi a finanțat în 2014 campania electorală a lui Iohannis!!!

Asta nu e numai de morală, nu e nici măcar numai Penală, e de siguranță Națională Gravă, Rău de tot!

Dacă Cumpănașu poate proba această afirmație năucitoare, Iohannis nu numai că e istorie, ci va înfunda Pușcăria ani mulți, mulți de tot, pentru Gravă Trădare Națională. Iar primii care-i vor lua capul vor fi exact americanii.

Dacă Cumpănașu nu are probe pentru afirmația asta, e dus. Rău de tot; dacă are, Iohannis îi ia locul lui Barna în mocirlă.
Începe să fie chiar frumos.

 

Puteți susține AntiMafia.ro făcând o donație. Vă mulțumim!
  •  
  •  
  •  

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

La Bucată și En Gros - Durerea de a fi Român

mar oct. 22 , 2019
Hits: 130La Bucată și En Gros – Durerea de a fi Român. Suntem în plină campanie electorală pentru alegerea celei mai importante funcții în stat. Azi se împlinește o săptămână de când a început campania: Se vede? In nici un caz Se vorbește despre orice, mai puțin despre ceea ce se va întâmpla cu România, cu poporul român, cu viitorul nostru, […]
groapa-de-Gunoi-a-Europei-antimafia.ro