Alexandra Badea, un talent care tocește banca de rezerve!

Hits: 618

Alexandra Badea, un talent care tocește banca de rezerve!

Alexandra Badea - antimafia.roAseara, la Brest, extrema dreaptă Alexandra Badea (nr.9 pe tricou) a marcat două goluri aproape imposibile, într-un stil de mare jucătoare. Ba chiar a contribuit cu pase și la alte câteva acțiuni, fără să aibă emoții, fără să se bâlbâie.

Asta în timp ce vedetele Da Silva, Fernandez Fraga sau Iryna Glibko s-au făcut de râs, printr-un joc amețit și nesigur, prin lipsă de combativitate și greșeli ca de începătoare. Nu fac analiza jocului, nu asta mi-am propus, consider că Vâlcea a avut un grav accident, la Brest, și atât, care, sper eu, va fi remediat cât mai grabnic.

Componentă a echipei ACS Școala 181 din București

Alexandra Badea - antimafia.ro
Alexandra Badea

Mie mi-a atras atenția Alexandra Badea, sportivă uitată pe banca de rezerve și folosită rar, foarte rar, și nu știm de ce. O cunosc pe sportivă de mulți ani, de pe vremea când domina handbalul juvenil, fiind componentă a echipei ACS Școala 181 din București.

Biciuită de antrenorii de aici, Alexandra a-nvățat să se bată pentru fiecare minge, să alerge ca la atletism și să păcălească portarii cu șuturile ei. Cât timp Andreea Badea a jucat, a câștigat multe titluri naționale și s-a făcut remarcată și apreciată de toată lumea.

A plecat în lume, de la Școala 181, dar n-a avut noroc, pentru că la Dinamo n-a fost treabă serioasă, iar la Vâlcea s-a umplut vestiarul de străine, deloc mai bune decât ea.

Alexandra Badea are 21 de ani, vârstă la care ar fi trebuit să explodeze, chiar să fie în atenția selecționerilor de la lotul mare, pentru că un brat ca al ei găsești foarte greu.

Dar atât timp cât nu joacă, se pune praful peste ea, iar antrenorii nu o mai bagă în seamă. Sigur, în compensație are extrasul de cont, din fiecare lună, care îi spune că economiile au ajuns la un nivel, dar o sportivă de talia ei merită să fie în echipa tricoloră! Alegerea, însă, i-a aparținut…Alexandra Badea - antimafia.ro

Puteți susține AntiMafia.ro făcând o donație. Vă mulțumim!
  •  
  •  
  •  

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

„Sclavagismul liber consfințit!”

Dum oct. 13 , 2019
Hits: 618„Sclavagismul liber consfințit!” O turmă de oi în vizită la cimitirul libertății pierdute! Aderența la mizeria umană este maximă în România! Suntem frați de cruce cu infractorii! Cazul, repetabil, Băsescu! Complexul Stockholm și alegătorul român! Alegerile 2019! Pentru ei, de trei decenii, lucrurile merg ceas! Pentru voi nu! Problema nu este că liberalii au venit la putere, problema este […]
„Sclavagismul liber consfințit!”