Alegerile de anul acesta sunt militarizate – Pinocheții de România

Hits: 301

AntiMafia.roPinocheții de România. Dreapta, Stânga și Stânga’mprejur!

Alegerile de anul acesta sunt militarizate. Adică sunt între militari care au scos la înaintare niște civili care și ei fac pe militarii.

De exemplu, Mircea Diaconu este susținut de SIE, adică de Ponta/Predoiu fost șef SIE. Meleșcanu, alt înalt ofițer SIE ( este demult general) este racolat de echipa SIE de la Guvernare, Vlase și gașca, luat din echipa generalului Predoiu,

Mișcarea asta cu Meleșcanu, ofițer acoperit SIE, ca și Ponta dealtfel (fost ofițer acoperit SIE) a fost extrem de interesantă, pentru că ne arată că și SIE este împărțit în două: Aripa Predoiu, retras oficial și aripa Vlase/Dăncilă, activă.

Întreaga politică din România ultimilor ani a fost determinată de Războiul SRI/SIE. În acest război s-a mers atăt de departe încât la un moment dat SRI voia să facă din SIE-DIE, adică Direcție, nu Serviciu, și să și-l subordoneze. Susținerea de către SIE a doi candidați adversari, adică Ponta/Diaconu respectiv Vlase/Dăncilă, ne arată că alta este paradigma acestor alegeri, despre care o să vorbim imediat.

Și SRI este spart în două:AntiMafia.ro

Aripa Coldea/Barna/Cioloș/Kovesi și aripa Helvigh/Pahonțu/Iohannis. Avem aceeași rețetă: Generalii maziliți, cum e cazul lui Coldea, contra lui Pahonțu/Helvigh, activi. Aici ar fi încă o specificitate: Helvigh este Macronist /Soroșist, declarat public adept al Societății Deschise a lui Soroș, dar, din cauza bătăliei interne, este împotriva grupării Macron din România, reprezentată de Coldea/Cioloș.

Avem de-a face deci cu o dublă bătălie:

Aceeași bătălie între SRI și SIE despre care știm de ani mulți, dar și o bătălie în interiorul celor două servicii pentru a-și promova și impune candidații. La această bătălie nu participă nici un politician, toți cei implicați fiind creații ale serviciilor. Inclusiv susținătorii uneia sau alteia dintre găști fiind securiști notorii sau deconspirați mai curând, cum e cazul lui Băsescu, care el însuși merită o analiză separată-despre cum a reușit el să mintă un popor întreg zeci de ani, bașca apropiații, cum am fost chiar eu, că este anticomunist. El fiind de fapt un turnător securist cu acte-n regulă.

Tentă de susținere a…ChineiAntiMafia.ro

Cele două Școli de Gândire “Europeană” de vânzare/cumpărare a României, școala lui Merkel – de desființare a Statelor/Națiuni și Școala Neomarxistă a lui Macron -, sunt extrem de bine reprezentate în această bătălie, cu specificația că aripa SIE a lui Vlase/Dăncilă, pe care o cunosc foarte bine, are tentă de susținere a…Chinei, ceea ce a creat nervozitate în aripa Helvigh/Iohannis, vânduți deja la bucată grupării lui Merkel și, mai nou intereselor directe ale Exxon Mobil.

Aici nu trebuie să vă mirați:

Peste tot în lume unde Serviciile Secrete și Militarii au preluat conducerile Statelor respective, că a fost vorba de țările din Conul de Sud sau altele, aceștia au fost tot timpul supuși americani sau ai altor puteri. În ultimă instanță șefii din servicii fiind formați să spunâ cuiva “Ordonați!”, iar atunci când preiau conducerea politică , la ei în țară taie și spânzură, iar pe plan extern se vând cu tot cu țară cui plătește mai bine.

Aici am ajuns la motivație:Antimafia.ro

Poate vă gândeați că această șerpărie de Generali și Colonei care conduc de facto România este animată de vreun ideal sau de vreo strategie măreață. Cum am avut neșansa (sau șansa-pentru că altfel nu aveam de unde ști) să-i cunosc personal pe mulți dintre ei, vă spun că tot ce-i animă sunt banii și puterea în sine.

Noi asistăm în perioada aceasta la o încercare de reașezare a sferelor de putere și de influență economică a găștilor generalilor din servicii, asezonată cu vânzarea României la propriu, atât economic cât și politic.

Când toți generalii se pun de acord, la ordinul CIA

De exemplu, atunci când toți generalii se pun de acord, la ordinul CIA, că gazele de pe teritoriul României sunt ale SUA și Austriei, ale lor sunt, chiar dacă România pierde sute de miliarde de dolari. Și ce dacă!

A mai pierdut, drept este că niciodată în istorie, de la jafurile romane la jafurile otomane niciodată atât de mult, dar totul are un început și sfârșit, nu?

Iar cum totul e pe bani

Conducerea României de către Militari ai Serviciilor Secrete are și ea un preț, ca peste tot în lume. Bunăvoința Stâpânului, fie el American, German sau Francez trebuie cumpărată cumva, doar stăpânul se schimbă. Înainte plăteam tribut la otomani, acum la americani, sau germani, tot cu “ani” se termină.

De fapt asta este specificitatea unui Stat condus de Militari: Ei își cumpără puterea de la Marile Puteri, în primul rând de la Americani, dar și de la Europeni, pe care după aceea o exercită autoritar și dictatorial.

Demența deplasărilor candidaților de pe primele trei locuri în sondaje în SUA, Iohannis, Dăncilă și Barna, fix înainte de a începe campania electorală, arată cât de supuși pot fi, să mai pupe vreo mână sau vreun dos pentru a câștiga bunovoința Stâpânilor, poate/poate el (sau ea) va fi alesul/aleasa.

Situația României se aseamănă foarte mult, cu situația Chile din epoca Pinochet, mai puțin execuțiile de pe Stadioane.

Însă cum Iohannis a și lansat Noul Șlagăr/Hit al acestei Campanii Electorale, “La Pușcărie!”, nu este timpul încă pierdut.
Noul mandat poate aduce și schimbări, nu?

Puteți susține AntiMafia.ro făcând o donație. Vă mulțumim!
  •  
  •  
  •  

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Maria Gavrilă: ”Merit și eu puțină încredere, pentru că în Zăvoi n-am avut parte de așa ceva”!

mie sept. 18 , 2019
Hits: 301Maria Gavrilă: ”Merit și eu puțină încredere, pentru că în Zăvoi n-am avut parte de așa ceva”! Aș putea spune că handbalista din București ajunsese la o răscruce de drumuri, nu știa încotro s-o apuce, mai ales că în ultimii ani avusese parte de multe dezamăgiri… Cu toate acestea, s-ar putea spune că Maria Gavrilă a fost o răsfățată […]
antimafia.ro