Adi Vasile și Vlad Enăchescu l-au împins în decor pe Tomas Ryde

1

Hits: 1140

Adi Vasile și Vlad Enăchescu l-au împins în décor pe Tomas Ryde – CSM București a rămas fără antrenor!

antimafia.roSemn că și handbalul feminin este în cădere libere, un handbal de liga campionilor, de la care așteptăm cele mai mari performanțe, mai ales internaționale, pentru că interne nu se mai pune problema, fetele având, deja, două înfrângeri la activ.

Surse din interior spun că secundul Adi Vasile și noul manager Vlad Enăchescu au pus la cale această ieșire în decor a tehnicianului principal Tomas Ryde.

Din păcate, schimbarea este bruscă

Din păcate, schimbarea este bruscă și vine cu doar cinci zile înainte de primul joc în Champions League. Team-ul bucureștean va juca pe 5 octombrie în Danemarca, cu Team Esbjerg, un adversar dificil, dacă ne gândim că nordicele au jucat final Cupei EHF, în sezonul anterior.

Apocalipsa este în drum spre CSM București!

Și dacă nici la handbal nu mai este liniște, acolo unde salariile sunt de mii și mii de euro, atunci este clar că Apocalipsa este în drum spre CSM București!

Adi Vasile – oportunistul numărul 1 din Româniaantimafia.ro

Adi Vasile este, din punctul meu de vedere, oportunistul numărul 1 din România, omul care se pricepe la toate, dar nu face niciun lucru bun, pacifistul care mușcă pe la spate, fitilistul, dacă vreți, care a-nvățat câteva scheme de handbal, de la antrenorii pe lângă care a stat, și zice că știe, deja, acest sport.

Și să nu-mi fluture nimeni acea diplomă de Master Coach, că știm și noi cum se iau aceste recunoașteri internaționale. Sunt simple hârtii care nu te-nvață handbal și nu-ți dau nicio strălucire în plus…

Puteți susține AntiMafia.ro făcând o donație. Vă mulțumim!
  •  
  •  
  •  

One thought on “Adi Vasile și Vlad Enăchescu l-au împins în decor pe Tomas Ryde

  1. Dintr-un simplu fizioterapeut a ajuns sa stea pe banca ca secund,acsest individ a ajuns in postura asta pt.ca Firea care reprezinta PSD-ul foloseste impostura in primaria capitalei si in partidul sau,uitati-va la toti cei care reprezinta PSD,sunt urmariti penali,analfabeti,hoti cu acte in regula, cu diplome false…..Atunci ce pretentii poti sa ai si in sport…..Sunt pe acelas calapot…..

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

BRUXELLES - INALTA POARTA

mie oct. 2 , 2019
Ce inseamna asta domnule Iohannis, daca nu INALTA TRADARE, a acestei tari, a noastra a tuturor...???
antimafia.ro