20.6 C
București
joi, iulie 25, 2024

Adevărul (despre premierul Victor Ponta) care ne zbârlește părul

A doua scrisoare deschisă către Victor Ponta

Cetăţene prim-ministru,

Având în vedere că sesiunea parlamentară s-a încheiat săptămâna trecută, vă transmit o scrisoare deschisă cu statut de interpelare, urmând să o înregistrez în acest sens la Senat. Am decis ca, prin această scrisoare-interpelare, să vă adresez mai multe întrebări legate de anumite aspecte nebuloase din trecutul şi prezentul dumneavoastră, pe care le voi dezvolta ulterior într-o amplă declaraţie politică intitulată „Victoraş, ai grijă de copii!”, pe care am anunţat-o de altfel. Chiar dacă aspectele mai grave şi interesante din această declaraţie au fost verificate şi răsverificate din mai multe surse, fiind de profesie jurist, inclusiv fost procuror ca şi dumneavoastră, am decis să respect o regulă străveche de drept „Audiatur alter pares” (Ascultă şi cealaltă parte), pe care dumneavoastră nu aţi respectat-o în cazul excluderii mele abuzive din PSD. Consider că după nefastul episod Ceauşescu, românii au dreptul să cunoască părţile mai întunecate din biografia conducătorilor lor.

Aşadar şi prin urmare, vă solicit să răspundeţi la următoarele întrebări:

1. Dacă în fragedă tinereţe, respectiv în anii ’90, aţi avut un comportament sadic faţă de tatăl dumneavoastră (menţionat şi de mama dumneavoastră într-o scrisoare publicată în presă), care era imobilizat la pat din cauza unui cancer chinuitor? Dacă, în vara anului 1990, când aveaţi 18 ani, l-aţi bătut bestial pe tatăl dumneavoastră, rupându-i un picior, fapt care i-a agravat starea de sănătate şi i-a grăbit decesul?

2. Dacă, după acest episod, aţi plecat intempestiv în Franţa, cu o geantă de voiaj, şi dacă aţi locuit în Paris la doamna Nadia Marcu Pandrea, fiica marelui cărturar Petre Pandrea şi nepoata lui Lucreţiu Pătrăşcanu, prietenă a mamei dumneavoastră? Dacă aţi plecat de la aceasta neanunţat, cu două geamantane, şi dacă aţi dormit ulterior prin gări şi prin parcuri? Dacă aţi avut probleme cu poliţia franceză? Dacă aţi lucrat o lună la un restaurant Mc’Donald’s şi pentru ce motive aţi fost dat afară?

3. Dacă aţi locuit ulterior la un anume Marin Bobeică, ofiţer acoperit al SIE la Paris, cunoscut ca homosexual, şi dacă aţi întreţinut relaţii nefireşti cu acesta?

4. Dacă, după ce aţi devenit procuror, le-aţi sprijinit pe mama dumneavoastră şi pe o mătuşă a dumneavoastră, să acapareze în mod fraudulos vila de la Poiana Ţapului (Buşteni), moştenită de doamna Nadia Marcu Pandrea de la familia Pătrăşcanu?

5. Dacă este adevărat că, în timp ce eraţi procuror la Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, aţi soluţionat un singur dosar cu rechizitoriu şi că în acesta s-a pronunţat soluţie de achitare?

6. Dacă este adevărat că, în anul 1997, în timp ce eraţi procuror, aţi fost racolat în Serviciul de Informaţii Externe (SIE) de către generalul Cornel Biriş şi dacă aţi activat în unitatea deplin conspirată denumită “Umbre” sau H? Dacă aţi fost trimis la specializare antimafia în Italia cu misiunea de a o monitoriza pe Carla del Ponte, fost procuror antimafia, ulterior procuror şef al Tribunalului Penal pentru fosta Iugoslavie?

7. Dacă este adevărat că, în data de 7 mai 2012, înaintea depunerii jurământului de către primul guvern Ponta, festivitate care a început cu o întârziere de circa 15 minute faţă de ora anunţată , aţi fost invitat de preşedintele Traian Băsescu într-un birou de la Palatul Cotroceni, unde a chemat un aghiotant cu un telefon mobil deschis, pe care vi l-a înmânat şi la care aţi discutat cu ofiţerul de legătură pe care l-aţi avut în timpul misiunii din Italia?

8. Dacă, în timp ce eraţi şef al Corpului de control al primului ministru Adrian Năstase, aţi încercat de mai multe ori să-l determinaţi pe procurorul Cristian Panait, care v-a fost coleg şi prieten, să-l aresteze pe procurorul Alexandru Lele de la Parchetul Judeţean Bihor, “vinovat” pentru că l-a arestat, pentru contrabandă cu produse petroliere, pe fiul prefectului judeţului Bihor, Adrian Tarău, cunoscut sponsor local al PSD? Dacă aţi contribuit la sinuciderea procurorului Panait? Cum vă explicaţi că mătuşa la care acesta locuia a afirmat că ultimele sale cuvinte, înainte de a se arunca în gol de pe clădire, au fost “Câinele Ponta m-a ucis”?

9. Dacă aţi participat la orgii sexuale la Hotelul Ana din Târgu Jiu, proprietatea prietenului dumneavoastră Călin Lemnaru, şi la Hotelul Rin Gran Hotel din Bucureşti, proprietatea prietenului dumneavoastră Robert Negoiţă?

10. Care sunt motivele divorţului de prima soţie? De ce actualul socru Ilie Sârbu n-a acceptat timp de doi ani căsătoria dvs cu fiica sa Daciana?

11. Dacă la Târgu Jiu aţi întreţinut relaţii sexuale extraconjugale, în mod repetat, într-un apartament dintr-un bloc situat lângă Hotelul Ana, proprietatea aceluiaşi amic Călin Lemnaru, cu o membră PSD (cu iniţialele I.V.) pe care aţi promovat-o anul trecut viceprimar al municipiului Târgu Jiu? Ştiţi că aţi fost monitorizat în legătură cu această relaţie de serviciul secret al Ministerului Administraţiei şi Internelor (DGIPI)? Dacă nu ştiţi, întrebaţi-l pe actualul şef al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Gorj, Viorel Salvador Caragea, care era atunci şeful SIPI Gorj?

12. Dacă în acelaşi apartament aţi întreţinut relaţii sexuale extraconjugale, în mod repetat, cu o prostituată minoră de lux, ai cărei părinţi au formulat plângere penală împotriva dumneavoastră pentru infracţiunea de relaţii sexuale cu minore? Dacă ştiţi că aţi fost monitorizat de SRI în legătură cu relaţiile sexuale cu prostituata minoră? Dacă nu ştiţi, întrebaţi-l pe colonelul Cătălin Peptan, şeful Direcţiei Judeţene Gorj a SRI în perioada respectivă? Dacă i-aţi solicitat naşului dumneavoastră George Maior, directorul SRI, să blocheze acest dosar?

13. Dacă, în calitate de deputat de Gorj, aţi intermediat încheierea unui contract bănos între Complexul Energetic Turceni şi cabinetul de avocatură al prietenului dumneavoastră Dan Şova, la care eraţi asociat? Care a fost valoarea totală a acestui contract?

14. Dacă, împreună cu amicul Dan Şova, i-aţi solicitat şi aţi primit de la actualul preşedinte al Organizaţiei judeţene PSD şi al Consiliului Judeţean Timiş, Titu Bojin, pe-atunci directorul Direcţiei Regionale Banat Apele Române, suma de 50.000 de euro pentru a-l apăra pe fiul său vitreg într-un proces penal la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, promiţându-i că veţi rezolva cu preşedintele completului de judecată? Fiind chestionat ulterior, judecătorul în cauză a afirmat că nu aţi făcut niciun demers în acest sens.

15. De ce nu recunoaşteţi plagiatul la lucrarea de doctorat “Curtea Penală Internaţională”? Întâmplător, profesorii de drept care v-au absolvit, Dumitru Diaconu de la Universitatea din Piteşti şi Gheorghiţă Mateuţ de la Universitatea Babeş-Bolyai din Cluj-Napoca, mi-au fost colegi de facultate şi-mi sunt prieteni, astfel că ştiu adevărul. Aveţi demnitate, recunoaşteţi furtul şi demisionaţi!

16. Dacă este adevărat că, cu o săptămână înaintea referendumului pentru demiterea preşedintelui Traian Băsescu din 29 iulie 2012, împreună cu secretarul general Liviu Dragnea, le-aţi solicitat liderilor judeţeni ai PSD să discute cu preşedinţii de secţii de votare să raporteze la orele stabilite o prezenţă mai mare cu 25 de persoane decât cea reală, pentru a asigura astfel cvorumul de prezenţă la vot? Cum se traduce penal acest fapt? Dacă l-aţi menţionat în autodenunţul depus anul trecut la DNA, după începerea urmăririi penale împotriva lui Liviu Dragnea pentru instigare la fraudarea referendumului? Nu este prea târziu să recunoaşteţi şi să demisionaţi!

17. Dacă şi cu ce aţi fost şi sunteţi şantajat de preşedintele Traian Băsescu? Care este motivaţia reală a pactului de coabitare încheiat cu acesta?

18. Cine v-a impus s-o numiţi pe Laura Codruţa Kovesi, fostul procuror general al României, în funcţia de procuror şef al DNA? Cumva, un fost ambasador al SUA la Bucureşti, pe care Kovesi l-a ajutat scăpându-l de răspundere penală pe fiul său minor, autorul real al accidentării mortale a chitaristului Teo Peter de la Compact?

19. De ce v-aţi schimbat poziţia în problema exploatării gazelor de şist din România de către corporaţia americană Chevron?

20. De ce v-aţi schimbat poziţia şi v-aţi exprimat toleranţa faţă de căsătoriile între persoane de acelaşi sex?

21. De ce v-aţi schimbat poziţia în privinţa statului Kosovo, recomandând recunoaşterea independenţei acestuia de către România?

22. Dacă aţi încheiat o înţelegere cu preşedintele UDMR, Kelemen Hunor, privind permisivitatea arborării steagului secuiesc şi lărgirea autonomiei maghiarilor din aşa-zisul Ţinut Secuiesc?

În rest, nu-mi mai inspiraţi niciun respect şi în niciun caz vreo frică.

Satu Mare Senator

1.07.2013 Valer Marian

 

scrisoarea II scan

Articole similare

 1. nu stiu la ce ajuta… prostea are pielea my groasa decît blindajul tancului, o nesimtire crunta si un tupeu ordinar…

  • Cine este acest Valer Marian, senator de Satu Mare. De ce nu a spus asta de la tribuna parlamentului?Mai este senator PSD? Daca da, inseamna ca totul este o facatura. Ce joc mai e si asta? Cum e posibil ca votantii psd sa doarma linistiti stiind ca au in fruntea guvernului un om cu multe, multe bube in cap?

   • tu stii sa citesti??? scrie mare si tare ca e o interpelare depusa in parlament si a fost prezentata in plenul senatului….esti panda??? e posibil asa cum a fost si pana acum….daca ti se par noutati inseamna ca dormi linistit noaptea si visezi ziua….majoritatea din guvern ,parlament …au bube in cap …dar o mana spala pe alta si amandoua fata si curul(personal sau a cui trebuie salat in momentul respectiv).din 90 pana azi nu sa schimbat nimic….ia intreaba un senator mai vechi ce orgii faceau la athenee palace.

   • PAI< DOMNULE CIOSCU,VA DATI SEAMA CU CINE AVEM DEA FACE, DOMNUL PRIM-MINISTRU A BATUT PE TATAL SAU DE IA RUPT PICIORUL SI IA CAUZAT MOARTEA, PE DOMNUL PANAITE LA AJUTAT SASE ARUNCE DE LA ETAJ SA MOARA, SOCRUL DINSULUI ESTE UN POPA CRIMINAL CARE A LUCRAT CA SCUIPATOR LA SECURITATE IMPOTRIVA CULTELOR CRESTINE,TOTI PSDISTI SUNT IMPLICATI IN CRIME SI HOTII,UITATIVA LA BULDOZERISTUL TITUS BOJIN DIN TIMISOARA CE A FACUT,ACEST IMBECIL CARE ESTE DE LINGA FAGET, IN ANI 1973-74, MI-A FOST BULDOZERIST LA SANTIERUL DE CANALIZARI SI DESECARI DE TERENURI DIN RECAS,UN BULDOZERIST FOARTE LENES ( puturos) SI PROST, DAR ERA CONSATEAN CU DOMNUL COCOS IOAN UN FOST OFITER DE SECURITATE DEPARTAMENTUL DE DESCIFRARI DE ACTE SECRETE,PRIETEN FORTE BUN SI AL DOMNULUI ILIE SIRBU, IESIT LA PENSI SI ANGAJAT IN NUSTIU CE FUNCTIE LA S.U.G.T.C. TIMISOARA,LA AJUTAT PE ACEST NE PREGATIT BOJIN,SA AJUNGA CE A AJUNS,SI DUPA AIA PRELUOAT DE DOMNUL ILIE SIRBU A FACUT MILIOANE DE EURO PENTRU TOTI PSDISTI.

 2. Daca e asa e rau! Asta inseamna ca ABSOLUT TOTI INDIVIZII CARE FORMEAZA ACTUALUL PARLAMENT TREBUIESC SCHIMBATI!!!

  • Nu, abandonata aceasta porcarie de sistem ce se numeste votul secret si produce ceea ce vedeti, aberatii pe functii. Sunt oameni cu un trecut murdar si agatati unul de altul prin natura faptelor lor. Mai grav este ca formeaza asa zis partide si nu mai respecta doctrine si programe, facand numai mafiotism politic. Si nu se intampla numai in Romania, ceea ce a dus la aceasta criza in lume.

  • Ma mir si ma crucesc. Daca este adevarat, cum de nu s-a declansat nici o cercetare serioasa in aceasta cauza? Cand a avut timp acest mucos sa savarseasca atatea blestamatii?

 3. SUNT DE-A Dreptul SOCATA de Dovezile incriminatoare impotriva lui Ponta in scrisaoarea/document „Adevărul (despre premierul Victor Ponta) care ne zbârlește părul!!!” semnata si publicata aici de D-l Valer Marian ,,Senator de Satu Mare (1.07.2013 Valer Marian)

 4. daca e adevarat ce sa scris si chiar ar fi adevarat ,atunci noi astia amara-ti care ducem greu tari ce ar trebui sa facem ???? oricum ponta e un nesimtit in tot ce-a ce face !!!

 5. Este ff simplu! Raspunde VICTORAS acestor acuze! de sunt minciuni; va trebui sa raspunda ptr calomnie! De s adevaruri uman si de bun simt ar fi sa ti iei talpasita si sa te rogi sa nu fii judecat! AUDIATUR ALTER PARES!!! TE ASCULTAM!!! DAR REPEDE!!!

 6. Embargoul e ermetic, din moment ce excluderea senatorului Valer Marian din PSD n-a fost mediatizată.

  În rest, repet, senatorul are talentul de a-şi discredita demersurile. Adică, punctul ăla cu ordinul dat de Ponta privind raportarea falsă, adică, augmentată, a prezenţei la referendum compromite tot restul, în sensul că, sunând atât de băsist, e de natură să pună la îndoială credibilitatea celorlalte „capete de acuzare”. Păi dacă voia cvorum, nu-l punea morţiş pe Rus la Interne.

  • Si de ce’ar compromite ordinul dat de Ponta sa raporteze fals … restu’? Crezi ce vrei, .. treaba ta! Apropo .. what’s that …. „atit de basist?” Adica da cu paru?

  • „Punctul ala” este mai adevarat decat va imaginati, intamplarea a facut sa fiu intr-o localitate la tara in acea perioada si pot sa va spun ca s-a intamplat exact asa cum a fost ordinul .Si daca va aduceti bine aminte primul ministru a fost foarte deranjat cand in urma reclamatiilor de fraudare curtea constitutionala (cred) a inceput achete in teritoriu privind diferenta intre numarul voturilor de pe procesele verbale si numarul real al persoanelor care au fost la vot….Ca exemplu in localitatea de care va spuneam a fost o prezenta la vot de peste 90% si bineinteles 96% au fost contra Basescu. si ca sa va dau si o explicatie a acestor cifre „de vis” primarul este din intamplare membru PSD si este la al patrulea mandat din cate imi aduc aminte……Deci mai suna „basist”? Dar probabil ca astea sunt lucruri marunte care nu ne intereseza pentru ca nu se spun la televizor. Lucruri care se intampla in fata ochilor nostri pe care le vedem dar nu facem nimic

 7. Jigodiile dracu de securisto-comunisti-SRI-sti , toti MUIISTI , au bagat program de spionaj si aici . AVUTUF tot neamu in gura de JAVRE SI JIGODII !

 8. fu..-va in gura de securisti si pe pagina asta a-ti instalat program de spionaj , mars in pichica catelelor care vor fatat !

 9. Domnule Valer Marian,Este de o importanta cruciala sa mentionati, CITE capete de acuzare – din cele 22 enuntate mai sus – va erau cunoscute INAINTE de a fi exclus din PSD!?Multumesc!

 10. satmarene te citesc din austrlia,aisange de osan cumva?sant din halmeu si vad ca ai sange in instalatie.BRAVO

 11. aferim, mon cer, de multa vreme asteptam informatiile astea! de-acu’ pentru gore tovarasica tonta va devein ”fetița lu’ bobeică”! rezon? 😉

 12. Imi permit la intrebarile de mai sus, sa adaug un
  P.S.
  1/
  A fost oare intamplatoare „vizita” de anul trecut a navei chinezesti, pentru care, ati lasat totul balta, in mijlocul unei campanii pe care o cunoaste o lume intreaga, spre a pleca in cea mai neglijenta si riscanta graba la Constanta? Desigur, ca simplu cetatean altadata, dar nu si in momentul in care detii functii publice de ragn 0 aduca ZERO-unde inclusiv in concediu-ca si noapte in sdomn, reprezinti acelasi drapel, esti sub acelasi juramant si-in general-nici noapte in somn n-ai voie sa vorbesti unele lucruri!!! Cat despre consulul chinez, ambasadorul Chinei, ca si omologii lor rusi-oare sa fi fost pe aceeasi nava, tot pentru a vedea cum arata un vapor cu chinezi si armele lor minunate???…
  2/
  Oare este intamplator faptul ca la scurt timp-diplomatic-ati inceput batalia pentru a cobora Portul Constanta de la rang national maxim de obiectiv economic, strategic si-de ce nu-militar, la o adica-la o administrare privat-partinica???… Stim cu totii ca o asemenea „jucarie” este mult prea mare pentru primarul care a infratit orasul Constanta cu un oras-dealer din Columbia.
  Cat despre afacerile celelalte din acest obiectiv de maxima importanta nationala-tigari, cafea, armament, alte materiale periculoase, alimente contaminate radioactiv-numai de bine!!!

  Ca transfer al unui astfel de obiectiv in anumite odrade ale unor anumite persoane fizice si juridice (DINCOLO DE STATUTUL UNORA DINTRE ACESTEA-CARE ODATA INCALCAT, SE POATE DISPUNE LEGAL INCHIDEREA BACANIEI!!!), ar fi interesant ce pot spune analistii de maxima importanta din randul partenerilor NATO-dar si marii jurnalisti independenti de pe mapamond-in actualul CONTEXT AL AXEI MOSCOVA-BEIJING-SEUL-TEHERAN!!!
  ACEASTA ESTE ECUATIA PE CARE ATI REUSIT S-O CONSTRUITI CU ATATA TRUDA-EU NU SUNT CUNOSCATOR DE MATEMATICA, DAR ROMANIA ARE MATEMATICIENI EMINENTI! DVS. LE-ATI RIDICAT LA FILEU ACEASTA ECUATIE CARE ARE O MARE CALITATE CERTA: NU ESTE IMPOSIBILA!!!

  SUBSEMNATUL

 13. da, este adevarat ce a scris senatorul. Omul acesta are curaj dar, sunt prea putini oameni care cred in el.

  • curajul unui las ce nu i-au iesit pasentele. dat afara, a varsat: amestecate binenteles…de ce nu le-a varsat acu un an? doi??…dar e farte bine sa se manace intre ei!!… poate raman mai putini.

  • O MINCIUNA exista cu siguranta !
   Conducatorul auto care l-a omorât in accident pe Teo Peter de la Compact, NU putea sa fie MINOR !!!
   Si cu cât sunt mai numeroase si mai stufoase acuzatiile, cu atat mai mult este vizibila tendinta de denigrare si desfiintare a politicianului. Si Bill Clinton a facut sex !
   As dori sa aflu punctul de vedere in privinta SAMSARULUI de copii …

 14. Cine nu crede, e doar problema lui: SUNT APOLITIC.
  Cu toate astea, nici un moment n-am crezut în premierii PSD-iști.., unul n-a fost să nu fie POPONAUȚI sau infractori de marcă.
  Actualul peMUIEr Poantă se identifică de la o poștă.., trebuie să te uiți atent la fața lui ca să nu confunzi cu personajul di Muppet show – broscoiul Kermit.
  Sper să ajungă pe urmele lui Bombonel.., la „mititica” va avea din belșug ocazia să-și satisfacă poftele carnale…

 15. Ati ajuns sa faceti o scoala si o facultate si sa munciti la stat,functionari publici la stat , sa fiti platiti de cetatenii civili din taxele si impozitele pe care le dau si ati inceput sa furati din banii publici ai saracilor de investitii pentru locuri de munca si locuinta , nerusinati ce sunteti ,sunteti un exemplu de hoti pentru societate nu cetateni cu caracter si onoare si respect , ati inceput sa faceti abuzuri grave , torturati cetateni nevinovati ,dati solutii gresite in dosare cu buna stiinta , pentru mine voi care ati incalcat legea sunteti INTERLOPI cu LEGITIMATIE de la STAT si pentru asta o sa va afisez in fiecare zi ,la Gazeta de Perete a Infractorilor celor mai periculosi pentru societatea civila !

  Vili Rupa-Justitiarul de Hunedoara

 16. hai fi hotarat , homosexual sau fustangiu
  prostituatele nu se incurca cu homo , ii resping categoric

 17. Poti fi bisexual si pacalesti pe oricine,inclusiv prostituatele. Ideea este ca daca numai jumatate e adevarat,Pontache pe langa demisie trebuie sa se puna la dispozitia procurorilor,pentru cercetari! Vai de voi,pe cine v-ati pus votul!

 18. NU EXISTA CRIMA PERFECTA !!!!!!! mai devreme sau mai tarziu, adevarul iese la suprafatza. Personal, cred tot ce-a scris domnul senator si trebuie felicitat ca a existat CINEVA sa-l demaste!!! Chiar figura lui Ponta spune totul despre el: AROGANT, criminal,( are ceva sadic in privire), FLEGMATIC, TUPEIST, are curajul nebunului, si tot ce este mai rau s-ar putea citi pe FIGURA lui.Daca ar avea putina demnitate, AR TREBUI SA DEMISIONEZE URGENT !!!!!

 19. Unde esti tu TEPES DOAMNE? capunind mina pe ei sa-i imparti in doua cete ,in smintiti si in misei. Cu de a sila sa-i aduni sa dai foc la puscarie si la ca de nebuni,ASTA-I solutia!

 20. Două ştiri de neuitat cu „niciun”, în legătură cu premierul VICTOR PONTA
  AVIZ AMATORILOR PENTRU ALEGERILE DIN ANUL 2014!
  Promisiune
  Ponta: Nimeni nu va pierde „NICIUN” leu din pensie în baza deciziei CCR

  Citeste mai mult pe REALITATEA.NET: http://www.realitatea.net/ponta-nimeni-nu-va-pierde-niciun-leu-din-pensie-in-baza-deciziei-ccr_1306553.html#ixzz2t1j5Cwud
  Follow us: @realitatea on Twitter

  Constatare
  Adevărul (despre premierul Victor Ponta) care ne zbârlește părul
  În rest, nu-mi mai inspiraţi niciun respect şi în niciun caz vreo frică.

  http://ohanesian.wordpress.com/2013/07/02/adevarul-despre-premierul-victor-ponta-care-ne-zbarleste-parul/

 21. Se simte ura impotriva Primului Ministru. Asta imi intareste convingerea ca Domnul Victor Ponta este omul care trebuie in fruntea PSD si in fruntea guvernului . Ma abtin cu greu sa spun cine este Valer Marian……….Excluderea din PSD a individului V.M., pe deplin meritata .

 22. Toti sunt cu bube in cap. Gresala este a celor multi ca nu ii abandoneaza, cerand ocuparea functiilor prin concurs. Cui ii este teama de o confruntare reala? Aceluia care stie ca este mai slab decat cel ce este bine pregatit, bine antrenat. Si atunci doreste votul secret, adica atacul pe la spate, atacul murdar. Daca va place, nu aveti decat sa imbratisati acest sistem dar veti trai intr-o continua mocirla care se numeste democratia moderna, ce a dus la asa zisa criza economica mondiala. De fapt sunt doua tabere ce nu sunt pe drumul cel corect, cu indivizi ce ar trebiu sa se uite in oglinda si sa-si faca ordine in CV. In toate grupurile ce isi spun partide gasesti acesti indivizi.

 23. e adevarat ce spune senatorul de satu mare; mai lento cu basisti imputiti domnule de la etajul superior – basescu a facut justitia sa miste, incet incet ai putea ajunge si tu ca nastase,bunea stancu,voiculescu,mazare cu tocat si amestecat etc. mai nou e sova pe teava si urmeaza borfasul de ponta cu ghita cu tot. halal PSD-isti.

 24. Acest document trebuie distribuit cât putem de mult prin internet și sper sa se și mediatizare corespunzător.

 25. Poate doar Rusii cu armamentul lor vor ajuta la o demolare-recladire a Romaniei pe alte principii,cu siguranta atunci vor exista locuri de munca,vor fi investitii serioase an reconstructia tarii,nu se vor face bazine olimpice in mare,nu se vor face stadioane de fotbal la sate unde media de varsta nu este sub 60 de ani,cei care vor fura vor fi judecati an momentul an care vor fi prinsi,nu vor mai sta la cazare de 29 de zile pe banii statului,probabil vor fi legi care nu te vor mai lasa sa ai functii de conducere odata ce ai fost prins cu mata-n sac,economia industria va fi pe primul loc,probabil va fi o tara care se va axa pe forta de munca,nu va mai fi o tara care sa traiasca din taxe,amenzi de parcare si alte aberatii,bancie nu ne vor mai sugruma cu dobanzi exagerate,statul va ajuta populatia pentru a face o investitie, nu sa puna piedici si o gramada de birocratie,legile vor fi cu intrare pe usa fara a mai avea posibilitatea de a iesii pe vre-un geam,oamenii se vor respecta,iar cand aceste lucruri si multe altele vor fi an sufletul fiecarui Roman,nu va mai conta numele celui care va fi presedintele tarii. Dumnezeu sa ajute tara asta si sa lumineze gandurile Romanilor pentru o viata mai buna,nu suntem oameni care sa asteptam sa cada bani din cer,dar nici sa muncim fara a avea posibilitatea si dreptul la viata.

  • eşti cretin, bă? nu-ţi intră-n… ţucalu’ care-ţi ţine loc de căpăţână că tocmai rusnacii-l aduseră pe bunică-su-n România s-o aducă la nivel de românică? hai siktir, dobitocule! sau nu, că poate-ţi place, moş’ bobeică! 😛

Ultimele aparitii